Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές σε Instagram accounts που έχουμε περάσει ώρες βλέποντας τα και παίρνοντας έμπνευση από τις fashion και beauty επιλογές τους. Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε σε ένα άλλο group γυναικών των οποίων τα προφιλ στο instagram ξεχυλίζουν από καλή διατροφή, άσκηση και γενικότερα γυμνασμένα σώματα.

#1 Michelle Shimmy (@michelleshimmy)

Summer come back now please ☀️ #poledancer #fitness #strength #flexibility #poledancersontheloose #poletheatregreece @poletheatregreece #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη michelleshimmy (@michelleshimmy) στις

Η Michelle είναι pole dancer και συνδημιουργός του Pole Theatre Australia. Είναι ωραία, με –προφανώς- σωματάρα και κάνει πράγματα στον στύλο που απλά σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό να χαζεύεις την οθόνη και να λες «ΠΩΣ?» Plus – το έξτρα adorable σκυλάκι της, ο Τζερόνιμο που μερικές φορές συμμετέχει και στις ασκήσεις!!! #2 Hanna Oberg (@hannaoberg)
Για το πριν και το μετά της. Γιατί ξέρει και μπορεί να σου εξηγήσει την διαφορά της σωστής άσκησης με την πολύ άσκηση. Για τις συνταγές της. Γιατί σe εμπνέει! #3 Steph Pacca (@steph_pacca)
Έχει όλες τις σωστές καμπύλες και σου δείχνει ότι το ωραίο και γυμνασμένο δεν είναι απαραίτητο να είναι το στεγνό με τους κοιλιακούς που θα ήθελες να έχεις αλλα δεν… Επίσης ο εθισμός της με τα μπικίνι (είναι από την Αυστραλία) σου κάνει major bikini inspo τώρα που έρχεται το καλοκαίρι. #4 Meggan Grubb (@meggan_fit_music)
Είναι μια 21 χρονών Αγγλίδα, αθλήτρια, τραγουδίστρια, στιχουργός που ανεβάζει συχνά- πυκνά από βιντεάκια προπονήσεων μέχρι πλάκες και πώς να κάνεις τα μαλλιά σου στο γυμναστήριο αν έχεις βαρεθεί την κλασική κοτσίδα. Γενικά δεν έχει ένα καθόλου κλασικό fitness account και αυτό είναι που σε κάνει να την ακολουθείς ακόμα πιο πιστά! #5 Mackenzie Forbes (@kenziefitness_)

Είναι 16, χορτοφάγος, και έχει 97,1 χιλιάδες ακόλουθους! Τα βιντεάκια προπονήσεων της μαζί με το νεαρό της ηλικίας της και τις χορτοφαγικές επιλογές που ανεβάζει είναι σαφώς ο λόγος που μπαίνει στο Women Crush Wednesday. Check her out!!!