Το video clip της εβδομάδας

Kadebostany – Save me

Σε τέσσερις μόλις μέρες κυκλοφορίας, έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες views στο youtube. Αφηγείται μια ιστορία αγάπης και λύτρωσης, ενώ θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του pop συγκροτήματος, «Monumental». Θα το βρεις (και θα το αγαπήσεις) εδώ:

Η φωτογραφία της εβδομάδας

Αυτή της Kylie Shea για όλους τους σωστούς λόγους.

Επαγγελματίας χορεύτρια και ηθοποιός με 270.000 περίπου ακόλουθους στο instagram, η Kylie Shea, μιλάει για την κυτταρίτιδα που από έφηβη έχει, παρά τις πολύωρες και εξουθενωτικές προπονήσεις της, και επιβεβαιώνει ότι η πραγματικότητα απέχει φυσιολογικά πολύ από τις εκατοντάδες επεξεργασμένες φωτογραφίες «τέλειων» σωμάτων που περνούν καθημερινά από τα μάτια μας. Κι αυτό, είναι υπέροχο. Τη φωτογραφία βρίσκεις σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Kylie Shea.

Photo: people.com
Photo: people.com

Το live της εβδομάδας

Οι Gadjo Dilo στο Roof Stage

To βράδυ του Σαββάτου, στις 24 Φεβρουαρίου, οι Gadjo Dilo θα βρίσκονται στη σκηνή του “Roof Stage” για να ξεσηκώσουν το κοινό του gazarte με μουσικές εμπνευσμένες από άλλες εποχές. Σε ήχους Τσιτσάνη, Χιώτη και ακκορντεόν η live εμφάνιση των Gadjo Dilo είναι η βασική μας επιλογή για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Photo: radioalchemy.net
Photo: radioalchemy.net

O λογαριασμός instagram της εβδομάδας

@renestyliara – Ρενέ Στυλιάρα

Σίγουρα θα έχεις συναντήσει κάποια φωτογραφία με την υπογραφή «Ρενέ». Αν και μόλις ετών 23, η Ρενέ Στυλιάρα γράφει για τον έρωτα όσα οι υπόλοιποι δε μπορούμε να πούμε. Στο instagram θα βρεις όμορφες αλήθειες και φωτογραφίες με την υπογραφή της.

21985046_286768761838993_5520138121984868352_n-1-small