Το Savoir Ville επιλέγει τα highlights της εβδομάδας

Το Savoir Ville επιλέγει τα highlights της εβδομάδας

Το τραγούδι της εβδομάδας

The Weeknd – Call Out My Name

Με ημερομηνία κυκλοφορίας μόλις την 29η Μαρτίου, το “Call Out My Name” από Τhe Weeknd, έχει μπει ήδη δυναμικά στις τάσεις του Youtube παγκόσμια. Περιλαμβάνεται στο άλμπουμ “My dear melancholy” και θα το ακούσεις σε επανάληψη εδώ:

Η έκθεση της εβδομάδας

Έκθεση φωτογραφίας : Living Realities - Changing Perceptions

living-realities.eu

living-realities.eu

Από 31 Μαρτίου έως και 29 Απριλίου η φωτογραφική έκθεση «Living Realities: Changing Perceptions», λαμβάνει χώρα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42). Ένα κοινωνικοπολιτικό καλλιτεχνικό project που αποτυπώνει τη ζωή ανθρώπων που εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να αναζητήσουν μια καινούρια. Με την Αθήνα ως δεύτερο σταθμό μετά τη Τσεχία και πριν την Αυστρία, η έκθεση αποτελεί μέρος του εγχειρήματος “Stages of a Flight” και πλαισιώνεται από διάφορες εκδηλώσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το event της εβδομάδας

Yoga στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ

snfcc.org

snfcc.org

Αυτή τη Δευτέρα 2 Απριλίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινιάζει την καινούργια του εκδήλωση για ενήλικες «Yoga στο Πάρκο», πρωινές και απογευματινές ώρες, μέχρι και την Παρασκευή 27 Απριλίου για όσους και όσες θέλουν να ξεφύγουν από το κλείσιμο του γυμναστηρίου και να συνδυάσουν την αγαπημένη τους πρακτική με το πράσινο περιβάλλον του πάρκου. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα θα βρεις εδώ.

Το απόφθεγμα της εβδομάδας

Πληθυντικός Αριθμός - Κική Δημουλά

kathimerini.gr

kathimerini.gr

«Τακτοποιημένη ζωή, άτακτα συναισθήματα. Όλοι έχουμε μέσα μας μια άλλη ζωή η οποία ενοχλεί, απαιτεί, παραπονιέται, δεν έζησε.»

featured image: kathimerini.gr
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.