Και ενώ ξυπνάς το πρωί με μια διάθεση στα ύψη και ήδη έχεις αποφασίσει ποιο θα είναι το συνολάκι που θα μοστράρεις σήμερα, ανοίγεις πατζούρια και βλέπεις να γίνεται ο κατακλυσμός του Νώε! Για ποιό λόγο όμως να χαλάσεις την διάθεσή σου, όταν ακόμα και με βροχή μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα ενισχύσουν την διάθεση σου και θα σε δείχνουν και πιο στυλάτη; Ένα από τα βασικά κομμάτια για μια βροχερή ημέρα δεν είναι άλλο από το raincoat! Για να σπάσεις τη μουντή και καταθλιπτική ημέρα επίλεξε ένα αδιάβροχο παλτό σε έντονο και ζωηρό χρώμα όπως ένα κίτρινο ή κόκκινο! Αν θέλεις κάτι πιο διακριτικό, οι πιο γήινες αποχρώσεις θα είναι μια καλή επιλογή! Βέβαια έχεις και την επιλογή ενός διάφανου, floral ή polka dot raincoat!

rainyday

Ό,τι και να κάνεις, αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσεις μια τέτοια ημέρα είναι μια ομπρέλα και κατά προτίμηση μια αντιανεμική! Είναι εκείνες οι μικρές που μπορείς άνετα να φυλάς μέσα στην τσάντα σου! Λίγη διάθεση Μαίρη Πόππινς σου χρειάζεται και αμέσως η μαύρη ομπρέλα αποκτά μαγικές ιδιότητες και σου φτιάχνει κατευθείαν τη διάθεση! Αν ρωτάς εμένα προσωπικά η διάφανη είναι ήδη στην wish list μου για φέτος!

Έχεις σκοπό να διανύσεις χιλιόμετρα για shopping ή έχεις τρέξιμο για εξωτερικές δουλειές γραφείου? Τότε η επιλογή των υποδημάτων σου θα πρέπει να είναι αυστηρή! Το χειρότερο πράγμα μιας βροχερής ημέρας είναι να βραχούν τα πόδια σου και το πρόγραμμα σου να μην σου επιτρέπει να επιστρέψεις στο σπίτι για να αλλάξεις! Οι γαλότσες αποτελούν την πιο ασφαλή και συγχρόνως in fashion λύση για την περίσταση! Οι επιλογές σε χρώματα και prints είναι άφθονες ώστε να δέσουν με το υπόλοιπο outfit, χωρίς να κάνουμε υπερβολές βέβαια!