8 πινελα που χρειαζεται να εχεις μεσα στο νεσεσερ σου

Για να διατηρηθούν τα πινέλα σε μία καλή κατάσταση και να έχουν διάρκεια στο χρόνο θα πρέπει να τα φροντίζεις. Για αυτό το λόγο πρέπει να τα πλένεις 1 φορά την εβδομάδα ή όποτε κρίνεις ότι χρειάζονται καθάρισμα. Δεν ξέρεις πώς; Είναι πολύ εύκολο! Υπάρχουν 2 τρόποι:

1. Σε ένα στεγνό πανί ρίξε λίγο υγρό από το καθαριστικό της Mac Brush Cleaner και κάνε κυκλικές κινήσεις με το πινέλο. Μετά από λίγο και αφού βεβαιωθείς ότι έχει καθαρίσει σε βάθος το πινέλο αφήστε το να στεγνώσει σε οριζόντια θέση.

2. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν αλλά πρόσεξε να μην είναι σκληρό γιατί δεν θέλεις να κάνεις την τρίχα του πινέλου σκληρή. Επίσης όταν θα ρίξεις νερό επάνω στο πινέλο θέλει ιδιαίτερη προσοχή να μην πάει νερό πάνω από το σημείο που τελειώνουν οι τρίχες γιατί έτσι θα έρθει σε επαφή το νερό με την κόλα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει το πινέλο να χαλάσει γρηγορότερα. Και σε αυτή την περίπτωση θα αφήσεις τα πινέλα να στεγνώσουν σε οριζόντια θέση για τον λόγο που ανέφερα προηγουμένως.

 
8 Brushes that you need to have
Εάν δεν είστε φαν των πινέλων, τα δάχτυλα πάντα είναι μία καλή εναλλακτική αφού η θερμοκρασία τους βοηθά το προϊόν να απλωθεί ομοιόμορφα, και ίσως κάποιες φορές να είναι καλύτερα από το να χρησιμοποιήσετε πινέλο, πχ όταν βάζετε concealer.
Γεωργία Ανδρουλάκη
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.