Υποτίθεται ότι το dating πρέπει να είναι διασκεδαστικό! Γνωρίζεις κάποιον κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων, στην έξοδό σου ή μέσω κοινών γνωστών. Και η διαδικασία είναι απλή. Βγαίνετε ραντεβού και αποφασίζετε εάν θα συνεχίζετε να βγαίνετε. Ή μήπως δεν είναι και τόσο απλό τελικά;

Ανεξάρτητα από το εάν υπάρχει ή όχι μακροπρόθεσμο πλάνο, η διαδικασία του dating εξακολουθεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσεις τον χρόνο σου γνωρίζοντας νέους ανθρώπους. Δυστυχώς, μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τη διαδικασία αυτή εξουθενωτική.

Όταν γνωρίζεις κάποιον κανονικά δεν θα έπρεπε να ασκείς πίεση στον εαυτό σου και να πιστεύεις ότι είσαι υποχρεωμένη να συνεχίσεις να τον βλέπεις εάν δεν το θέλεις πραγματικά. Όταν όμως παίρνεις το dating πολύ σοβαρά γίνεται κάτι σαν δουλειά. Είναι άλλο πράγμα να πηγαίνεις σε ένα ραντεβού με ανοιχτό μυαλό και στάση, αλλά είναι πολύ διαφορετικό να επενδύσεις από την αρχή σε αυτό. Πώς μπορείς να είσαι χαλαρή για να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου εάν οι προσδοκίες σου είναι τόσο υψηλές;

Στην αστρολογία λοιπόν, υπάρχουν μερικά ζώδια που αντιμετωπίζουν το dating σαν δουλειά και παίρνουν τα πράγματα πολύ σοβαρά. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Όταν πρόκειται για dating, υπάρχει πολύ λίγος χώρος για τον Ταύρο για να αισθανθεί άνετα. Κάνει μια βαθιά βουτιά σε όλα τα πιθανά σενάρια και ελέγχει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Δεδομένου ότι είναι δύσκολο για τον Ταύρο να δείξει εμπιστοσύνη σε κάποιον ώστε να τον γνωρίσει, θα εξετάσει τα πάντα, από τις προηγούμενες σχέσεις τους έως και πόσο καιρό ήταν single. Εάν κάτι δεν του φαίνεται λογικό, θα τελειώσουν τα πράγματα αμέσως.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι ασκούν πίεση στον εαυτό τους για να βρουν το τέλειο άτομο. Μπορεί να μην το παραδεχτούν σε κανέναν, αλλά έχουν μια προθεσμία για να βρουν τον ιδανικό σύντροφο. Είναι συνηθισμένοι να εργάζονται σκληρά, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορείς να εργάζεσαι εξίσου σκληρά για να βρεις τον τέλειο πιθανό σύντροφο. Δεν ασχολούνται χαλαρά με κάποιον και ενώ θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν, θα υπάρχει σοβαρότητα σε ό,τι κάνουν μαζί.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς λατρεύουν να είναι ερωτευμένοι και συνήθως δεσμεύονται με κάποιον πολύ νωρίς. Οι Ιχθείς μπορεί να είναι τυφλοί σε οποιεσδήποτε κόκκινες σημαίες και έχουν ταλέντο στο να δικαιολογούν κακές καταστάσεις. Αισθάνονται μια απελπιστική ανάγκη για να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν.

Θέλουν να πιστεύουν ότι το ραντεβού που θα βγουν είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματά τους. Όπως και να το κάνουμε πόσο χαλαρός να είσαι σε ένα δείπνο εάν στο πίσω μέρος του μυαλού σου σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι ο μελλοντικός σύζυγός σου;

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η οικογένεια και η αγάπη είναι τα πάντα για τον Καρκίνο. Οπότε ένα ραντεβού δεν είναι απλώς ένα ραντεβού. Είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξη όλων των ονείρων τους. Από το πρώτο ραντεβού ο Καρκίνος θα αρχίσει να φαντάζεται πώς θα είναι η ζωή του με αυτό το άτομο.

Περνάει τόσο γρήγορα από τα casual ραντεβού σε σχέση που μπορεί να κάνει ολόκληρη τη διαδικασία δύο φορές πιο δύσκολη και περίπλοκη. Ίσως πρέπει να κάνει μερικά βήματα πίσω και να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς πίεση.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων είναι πολύ σαγηνευτικός και ελκυστικός. Κάποιες φορές αισθάνεται ένοχος όταν βγαίνει ραντεβού με περισσότερα από ένα άτομα. Θέλει να είναι σίγουρος για το άτομο με το οποίο θα δεσμευτεί, οπότε το να βγαίνει με λίγους ανθρώπους το θεωρεί έξυπνη κίνηση.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Λέων παίρνει το dating τόσο σοβαρά και αυτό διπλασιάζεται και τριπλασιάζεται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που βλέπει. Θέλει πολύ να διασκεδάσει, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του, αναρωτιέται αν είναι αυτό το ένα και μοναδικό άτομο.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι τείνουν να αναλύουν τα πάντα ούτως ή άλλως. Οπότε είναι λογικό ότι θα είναι προσεκτικοί και θα αναλύουν κάθε κομμάτι του ραντεβού τους. Αναζητούν την τελειότητα και η προσπάθεια εύρεσης του τέλειου συντρόφου δεν είναι εύκολη υπόθεση για αυτούς.

Έχουν υψηλές προσδοκίες για τον άνθρωπο που βγαίνουν, και τις ίδιες προσδοκίες έχουν επίσης από τον εαυτό τους. Έτσι πολλές φορές νιώθουν λίγοι. Το dating μπορεί να είναι μια πολύ αγχωτική διαδικασία, ακόμα κι αν ο Παρθένος είναι συνήθως αυτός που ασκεί επιπλέον πίεση στους άλλους!

featured photo: unsplash.com/@wildlittlethingsphoto