Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που καθορίζουν το εάν θα συγχωρήσουμε κάποιον.

Είναι ο χαρακτήρας μας, η σχέση που έχουμε με αυτό το πρόσωπο, το τι ακριβώς μας έκανε και πολλά άλλα. Ακόμα και η αστρολογία παίζει ρόλο. Υπάρχουν ζώδια που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε συγχωρήσουν ανεξάρτητα από όλους τους παραπάνω παράγοντες.

Είναι μεγάλη πρόκληση το να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο που σου φέρθηκε απρεπώς και σε πλήγωσε. Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο επειδή θα πρέπει πρώτα να το έχεις ξεπεράσει εσύ και να είσαι έτοιμη να ανοίξεις ξανά την καρδιά σου στο ίδιο άτομο. Πολλοί άνθρωποι απλά δεν έχουν την υπομονή και τη θέληση να μπουν σε αυτήν την διαδικασία.

Ας δούμε ποια είναι τα ζώδια που δεν θα σου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι δεν ξεκινούν σχέσεις γρήγορα, μπορούν όμως να τις τερματίσουν γρήγορα. Δεν δίνουν δεύτερες ευκαιρίες επειδή έχουν πάρα πολύ αυτοσεβασμό για να το κάνουν. Μόλις ο Ταύρος το αποφασίσει, είναι πολύ δύσκολο να τον κάνεις να αλλάξει τη στάση του. Εάν κάποιος τα έχει κάνει θάλασσα και ο Ταύρος αισθάνεται ότι αυτό που του έκαναν ήταν ασυγχώρητο, θα τερματίσει αυτήν τη σχέση.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Εάν χρειάζεσαι μια δεύτερη ευκαιρία από έναν Σκορπιό, πιθανότατα τον έχεις προδώσει και έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του με τέτοιον τρόπο που είναι οριακά έτοιμος να σε αποχαιρετήσει για πάντα. Ο Σκορπιός κυριεύεται από τον θυμό του. Δεν πρόκειται να ξεχάσει τον θυμό του απλώς και μόνο επειδή ζήτησες συγνώμη. Ο Σκορπιός δεν θα δώσει σε κανέναν δεύτερη ευκαιρία γιατί πιστεύει ότι δίνει άλλη μια ευκαιρία να τον ξεγελάσουν.

Κατά κάποιον τρόπο, ο Καρκίνος είναι απαισιόδοξος, ειδικά για τις δεύτερες ευκαιρίες. Μπορεί να έχουν δώσει σε κάποιον δεύτερη ευκαιρία στο παρελθόν και να πληγώθηκαν για δεύτερη φορά. Το να έχεις κλονίσει την εμπιστοσύνη του Καρκίνου μία φορά, για αυτόν είναι υπεραρκετή. Αν απογοητευτεί και δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, τότε απλά περιμένει να του φερθείς όπως την πρώτη φορά

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως δεν πιστεύει ότι είναι δική του δουλειά να διορθώσει τα προβλήματα κάποιου άλλου. Μην περιμένεις από αυτόν να σου δώσει τον χώρο για να τον απογοητεύσεις ξανά. Ο Αιγόκερως πιστεύει ότι οι πιθανότητες κάποιου να τον εκμεταλλευτεί για δεύτερη φορά είναι πολλές. Στο άτομο που του ζητάει συγχώρεση του εύχεται τα καλύτερα. Απλά όχι μαζί του.

Ο Λέων είναι πολύ αισιόδοξος και ευγενικός, αλλά σπάνια δίνει δεύτερες ευκαιρίες. Νομίζει ότι μόλις κάποιος τον πληγώσει δείχνει τον πραγματικό του εαυτό και πρέπει να τον βγάλει από τη ζωή του. Πιστεύει ακόμα πως εάν δίνει σε όλους τη δεύτερη ευκαιρία που ζητάνε, δεν αφήνει χώρο να μπουν στη ζωή του καλύτεροι άνθρωποι. Εάν τον βλάψεις λοιπόν, δυστυχώς θα πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι έχουν μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλουν από έναν σύντροφο ή έναν φίλο. Όταν αυτό το άτομο φερθεί τόσο άσχημα που ο Παρθένος δεν το θέλει κοντά του, τελείωσε. Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, ούτε επιστροφή και προσπάθεια να βελτιωθούν τα πράγματα. Απλά τελειώσατε. Ο Παρθένος ξέρει ότι δεν είναι υπεύθυνος για τη διαπαιδαγώγηση κανενός. Είχες την ευκαιρία να είσαι κομμάτι της ζωή του και με τη λανθασμένη συμπεριφορά σου την έχασες.
featured photo: Olya Kobruseva στο Pexels