Τα 6 από τα πιο θετικά χαρακτηριστικά ενός Λέοντα

Τα 6 από τα πιο θετικά χαρακτηριστικά ενός Λέοντα

Κάθε ένα από τα χαρακτηριστικά του Λέοντα είναι μια μικρή ιστορία από μόνο του. Εάν είσαι Λέων ξέρεις καλά πως τόσο τα θετικά σου όσο και τα αρνητικά στοιχεία σου σε έχουν διαμορφώσει ως άνθρωπο. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν οτι σε γνωρίζουν καλα, αλλά αντίθετα, μόνο ελάχιστοι άνθρωποι έχουν το προνόμιο να εισέλθουν πραγματικά στη ζωή, την καρδιά και το μυαλό σου.

Λοιπόν, γιατί ακριβώς τα θετικά χαρακτηριστικά του Λέοντα είναι τόσο ξεχωριστά; Τι τον κάνει διαφορετικό από τους άλλους;

Γεννημένος ηγέτης

Δεν είναι μόνο αυτό που αισθάνεσαι εσύ για τον εαυτό σου αλλά και το πως σε βλέπουν οι άλλοι. Είναι το πρωταρχικό χαρακτηριστικό σου το να είσαι ηγέτης και όλοι να ακολουθούν τα βήματά σου. Οι άνθρωποι πιστέυουν στα λόγια και στις ιδέες σου και ξέρουν πως μπορούν να σε εμπιστευθούν με κλειστά μάτια.  Λειτουργείς τέλεια σε ένα ομαδικό περιβάλλον, αρκεί να είσαι ο επικεφαλής!

Απλά ξέρεις πώς να κάνεις τη δουλειά. Έχεις απίστευτες δεξιότητες Management και έχεις αποδειχθεί ικανός να ηγηθείς των άλλων, πολλές φορές.

Καλοσύνη

Μία από τις πιο εκπληκτικές σου ιδιότητες είναι σίγουρα η καλοσύνη σου. Ακόμα κι αν αυτό δεν θα ήταν το πρώτο πράγμα που πολλοί άνθρωποι θα σκεφτόταν όταν σε συναντήσουν, η αλήθεια είναι ότι νοιάζεσαι για τους άλλους απίστευτα. Όταν αγαπάς κάποιον, μετακινείς βουνά για χάρη του. Είναι ζωτικής σημασίας να φροντίζεις πάντα για την ευημερία των γύρω σου. Τους ακούς, τους δίνεις συμβουλές και προσφέρεις ένα χέρι βοήθειας όποτε το χρειάζονται. Και το βασικότερο, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα.

Θάρρος

Η λέξη «δειλός» δεν υπάρχει στο λεξικό σου. Δεν φοβάσαι κυριολεκτικά τίποτα. Οι άνθρωποι και οι ενέργειές τους δεν μπορούν να σας φοβίσουν και ούτε οι συνθήκες ζωής. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, ξέρεις ότι είσαι σε θέση να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια στη ζωή. Δεν μπορείς να αποθαρρυνθείς και το μόνο άτομο που φοβάσαι πραγματικά είναι εσύ.

Αισιοδοξία

Όπως κάθε άτομο σε αυτόν τον κόσμο, από καιρό σε καιρό, περνάς από ορισμένες δυσκολίες. Ωστόσο, κανείς δεν το βλέπει. Στην πραγματικότητα, όλοι είναι πεπεισμένοι ότι όλα στη ζωή σου πάνε πάντα ομαλά. Το κόλπο είναι στην αισιοδοξία σου. Δεν χάνεις ποτέ την πίστη σου ότι καλά πράγματα σίγουρα θα συμβούν και σε εσένα. Ακόμα και στις χειρότερες μέρες σου, έχεις ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό σου που δύσκολα μπορεί να εξαφανιστεί.

Πίστη και αφοσίωση

Είσαι ένας από τους πιο πιστούς ανθρώπους. Δεν γυρίζεις την πλάτη σε αυτούς που αγαπάς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι διακυβεύεται η ψυχική ή συναισθηματική σου υγεία. Υπερασπίζεσαι τους φίλους σου μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, δεν είσαι μόνο πιστή στους ανθρώπους. Είσαι επίσης πιστή στις ιδέες, τις στάσεις και τις πεποιθήσεις σου που δεν θα προδώσεις ποτέ, ακόμα κι αν η ζωή σου εξαρτάται από αυτές.

Ειλικρίνεια

Κάποιοι μπορεί να σε αποκαλούν πολύ σκληρή ή απότομη. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι είσαι απλά ειλικρινής και αυτό είναι ένα φοβερό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του Λέοντα.  Μετά από λίγο καιρό, οι άνθρωποι αρχίζουν να το εκτιμούν αυτό σε εσένα. Ξέρουν ότι δεν θα κρύψεις ποτέ πράγματα από αυτούς και ότι θα τους πεις τα πάντα απευθείας στο πρόσωπό τους, κάτι που είναι σπάνιο.

Βασικά, γνωρίζεις ότι κάθε ψέμα ανιχνεύεται αργά ή γρήγορα, αρα ποιο είναι το νόημα να κρύψεις την αλήθεια αφου θα βγει στην επιφάνεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο;

featured photo:unsplash.com/@priscilladupreez
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.