Όλοι μας έχουμε κάποια χαρακτηριστικά που μας κάνουν μοναδικούς, και αυτά είναι και ο λόγος που μας διαλέγουν οι άλλοι για να μας έχουν δίπλα τους.

Φυσικά όταν διαλέγεις έναν άνθρωπο για να τον έχεις στη ζωή σου, διαλέγεις ταυτόχρονα εκτός από τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του, και τα αρνητικά. Κάποιοι θεωρούν για παράδειγμα ως αρνητικό χαρακτηριστικό το να είσαι ευέξαπτος. Το να μη σηκώνεις “μύγα στο σπαθί σου”. Ή το να μη δέχεσαι ποτέ να αποδειχθεί μετά από έναν καυγά ότι εσύ ήσουν αυτός που είχε άδικο.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα ζώδια που δεν θες να τσακωθείς μαζί τους αφού είτε δεν φέρονται ώριμα είτε δεν πολεμάνε δίκαια.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μια εξαιρετικά έντονη προσωπικότητα. Κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, τον θεό του πολέμου, και φυσικά δεν φοβάται να σε χτυπήσει εκεί που πονάς. Ο Σκορπιός επίσης παρόλο που έχει βαθιά συναισθήματα για τους ανθρώπους ξέρει και πώς να τους πληγώσει. Και παρόλο που δεν το κάνει συχνά, εάν το κάνει μπορεί να φερθεί πολύ σκληρά.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος έχει ήδη σκεφτεί το επιχείρημά του για κάθε τσακωμό και άλλες επτά εναλλακτικές σε περίπτωση που του το καταρρίψεις. Σπάνια δεν είναι προετοιμασμένος για έναν καυγά, και ακόμα κι αν δεν είναι, είναι εξαιρετικά καλός στο να προετοιμαστεί γρήγορα. Θα σε κάνει να νιώσεις σαν ηλίθιος γιατί έχει πάντα μια απάντηση για κάθε σου ερώτηση.

Κριός

Όπως και ο Σκορπιός, έτσι και ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, και αυτό φαίνεται. Ο Κριός είναι κάποιος με τον οποίο δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση, επειδή η ιδιοσυγκρασία του είναι πολύ έντονη. Όταν θυμώσει μπορεί να εκραγεί τόσο απότομα ενώ δεν είχε δείξει σημάδια. Είναι τόσο απρόβλεπτος που εκεί που πιστεύεις πως έχει ηρεμήσει κάνει ένα νέο ξέσπασμα.

Παρθένος

Κανείς δεν θέλει να τα βάλει με έναν Παρθένο. Πιθανότατα γνωρίζει τα πάντα για εσένα και δεν φοβάται να σου πει πράγματα που ξέρει καλά πόσο θα σε πληγώσουν. Μπορεί να κάνει τους πιο επικούς τσακωμούς και παρόλα αυτά να δείχνει ήρεμος. Πράγμα το οποίο είναι λίγο τρομακτικό. Αν ξέρει πως έχει δίκιο σε κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω μέχρι να δικαιωθεί.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι γενικότερα πολύ συνεννοήσιμος και σπάνια τσακώνεσαι μαζί του. Το θέμα είναι πως πολλές φορές κρίνει τους άλλους με τρόπο όχι και τόσο ευγενικό. Δεν φοβάται να σου πει ακριβώς τι σκέφτεται και γιατί κάνεις 100% λάθος σε κάτι που αποφάσισες. Εάν παραβλέψεις την άποψή του είναι πολύ πιθανό να μην στην εκφράσει ποτέ ξανά.