Κατά την περασμένη χρονιά επιλέξαμε μαζί όλα αυτά που ταιριάζουν στα μαλλιά μας, είτε είναι haircuts είτε είναι χτενίσματα. Σαν κορίτσια όμως που αποζητούν ό,τι πιο πρωτοποριακό κυκλοφορεί, αποφασίσαμε να σου προτείνουμε τα 5 πιο cool haircuts σε στυλ shag γι’αυτή τη χρονιά. Τι κι αν δεν είμαστε stars; Lets try!

 Dakota Johnson

dakotajohnsonshag

Η πρωταγωνίστρια του Fifty Shades of Grey επιλέγει τις αφέλειες ως την πιο κατάλληλη αλλαγή. Η ηθοποιός προτιμά τα μακριά μαλλιά και συνήθως τη βλέπουμε με ανέμελο look.

Kaia Gerber

kaia-gerber

Το νεαρό μοντέλο προτιμά τις αφέλειες και τολμά ένα wavy look. Δεν αποχωρίζεται το σκούρο χρώμα στα μαλλιά της και ακολουθεί τις τάσεις σε κάθε της βήμα.

Allison Williams

allison-williams

Η blondie Allison προτιμά το κοντό καρέ με ένα look που είναι επιμελώς ατημέλητο. Τόλμησέ το κι εσύ για μια πραγματική αλλαγή.

Troian Bellasario

troianshag

Αν κι εσύ προτιμάς τα ίσια μαλλιά, τότε μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Troian και να δοκιμάσεις ένα 70’s sleek look.

Chloe Grace Moretz

chloegracemoretz

Η Chloe επέλεξε να διατηρήσει το φωτεινό ξανθό της χρώμα και να κόψει ακόμη πιο πολύ τα μαλλιά της σε ένα ασύμμετρο σχήμα, που θυμίζει 70’s, με έντονες αφέλειες.