Πέντε τρόποι ικανοί να χαλάσουν όλη τη δουλειά που έκανες για την προετοιμασία σου.

Ασιδέρωτα ρούχα

viron00-custom

Δεν έχει σημασία πόσο ωραίο είναι το top, το φόρεμα ή η φούστα σου. Ούτε καν πόσο ακριβά είναι. Παραμένουν τσαλακωμένα. Εκτός πρόκειται για tshirt γυμναστηρίου, για φόρμες ή jeans. Σε μερικές περιπτώσεις θα σου αφαιρέσω και τις πυτζάμες: Αλλά μόνο όταν είσαι πολύ κουρασμένη.

Over matching

34029-royal-blue-jacket-over-matching-blue-black-dress

Μπλε – μαύρο – μπλε – μαύρο; Όλα; Ακόμα και αν μπορείς να πετύχεις τέτοιο ”σετάρισμα”, βάλε λίγη φαντασία και σπάσε αυτή τη χρωματική μονοτονία.

Μικροί λεκέδες που δεν έχεις προσέξει

get-makeup-out-of-anything-00-intro

Πολλές φορές όταν ετοιμάζεσαι βιαστικά μπορείς να λερωθείς με make up χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Γίνε πιο προσεκτική και φρόντισε πριν βγεις από το σπίτι να τσεκάρεις τον γιακά του πουκαμίσου σου ή τη μπλούζα σου. Έχε στη τσάντα σου καθαριστικά μαντιλάκια για παρόμοια ατυχήματα που μπορεί να συμβούν πριν βγεις σε ένα ραντεβού μετά το γραφείο.

Χτυπήματα στο δέρμα των παπουτσιών σου

tumblr_o2dyqtwahb1u5i3fqo1_500

Δεν έχει σημασία πόσο ακριβά μπορεί να είναι τα παπούτσια σου, ούτε πόσο αγαπημένα σου. O τσαγκάρης σου μπορεί να στα φροντίσει να μοιάζουν με καινούργια οπότε απλά οργάνωσε μια επισκευή και τέλος και αυτό το πρόβλημα.

Τιράντες εσωρούχου που φαίνονται

4

Κάποιες περιπτώσεις είναι σέξι. Οι περισσότερες όμως μπορούν να αποφευχθούν και όταν αυτό μπορεί να συμβεί  As one of the easiest-to-avoid faux pas on this list, you should always strive to keep your bra straps from showing—especially in professional settings.