Είναι τα ζώδια που σχεδόν πάντα είναι στην κορυφή των πραγμάτων.

Η επιτυχία είναι διαφορετικό πράγμα για τον καθένα και η σημασία της αλλάζει ανάλογα με την προσωπικότητα και τις καταστάσεις. Αντικειμενικά όμως, οι πετυχημένοι άνθρωποι είναι διαθέσιμοι να κυνηγήσουν τους στόχους τους και τα όνειρα τους, έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τους βοηθούν να μην τα παρατάνε και να προσπαθούν με πείσμα.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα χαρακτηριστικά των ζωδίων παίζουν σημαντικό ρόλο, εάν είσαι από αυτούς συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις ποια 4 ζώδια πληρούν τα χαρακτηριστικά των πετυχημένων ανθρώπων.

Κριός Ξέρει πάντα πως να κάνει τα πράγματα σωστά. Προσπαθεί να έχει την πρωτιά, να κυνηγάει τα όνειρα του, να έχει συγκέντρωση και να προβλέπει τα πράγματα. Το αποτέλεσμα αυτής της σκληρής δουλειάς είναι τα καταφέρνει καλά σε ό,τι κάνει.

Λέων Είναι γεννημένος αρχηγός. Παίρνει όλες τις ευκαιρίες που το δίνονται και τις αξιοποιεί ανάλογα. Φτιάχνει ομάδες, καθοδηγεί, και το πιο σημαντικό είναι ότι έχει πάντα αυτοπεποίθηση για όσα πιστεύει και διεκδικεί. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι ξέρει να λύνει προβλήματα.

Ζυγός Eίναι επιμελής και συνεργάσιμος. Φέρνει αποτελέσματα και δε φοβάται να δουλέψει πολύ. Δίνει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και σιγουρεύεται ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς του εγκρίνονται και από τους ανθρώπους που ξέρουν καλά.

Υδροχόος Ο Υδροχόος λειτουργεί εγκεφαλικά και είναι ανεξάρτητος. Του αρέσει να εργάζεται μόνος του και είναι εξαιρετικά αξιόπιστος όταν πρόκειται να κάνει τη δουλειά. Είναι προοδευτικός και πάντα ψάχνει για καινοτόμες ιδέες και λύσεις και αυτό τον κάνει πολύτιμο. Μπορούν να λύσουν προβλήματα και να φέρουν καλά αποτελέσματα σε ό,τι αναλαμβάνουν.