Η αστρολογία ίσως μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σου, τη συμπεριφορά σου ή τα μελλοντικά σχέδιά σου. Μπορεί ακόμα να κάνει έναν υποτυπώδη διαχωρισμό ανάμεσα στους κοινωνικούς ανθρώπους, τους εργασιομανείς ή τους υπεραισθητούς.

Έτσι διαβάζοντάς το ζώδιό σου και αναλύοντας τον αστρολογικό σου χάρτη ίσως μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου.

Εδώ θα δεις ποια είναι τα τέσσερα πιο αυθεντικά ζώδια. Αυτά που ό,τι λένε το τηρούνε και δεν θα σου φερθούν ποτέ “σκάρτα”.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι φιλόδοξος και πιστός. Πιστός τόσο στον εαυτό του όσο και στους άλλους. Κυβερνάται από τον Άρη, ο οποίος είναι ο πλανήτης των κινήτρων, της ώθησης, του σεξ, του θυμού και φυσικά του πολέμου. Αν νιώσει την τάση να κάνει κάτι θα το κάνει. Εκτιμάει την αυθεντικότητα στους άλλους για αυτό προσπαθεί σε όλες τις σχέσεις του να είναι και αυτός αυθεντικός.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Ένα από τα πιο γνήσια ζώδια. Αφιερώνει πολύ χρόνο στο να βελτιώνει τον εαυτό του αλλά και να προσπαθεί να βοηθήσει τους άλλους να βελτιωθούν. Βλέπει την αξία του να είναι κάποιος αυθεντικός και αγκαλιάζει με υπερηφάνεια την ειλικρινή προσωπικότητά του, τις παραξενιές του και όλα του τα χαρακτηριστικά. Λόγω της συναισθηματικής του φύσης, δεν μπορεί παρά να είναι 100% αυθεντικός.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι πάντα ειλικρινής για τις προθέσεις και τα συναισθήματά του. Οι άλλοι βασίζονται σε αυτόν αφού εκτός από τη βοήθεια που τους προσφέρει, τους λέει πάντα την αλήθεια. Ουσιαστικά αυτό που θέλει είναι να βλέπει τους ανθρώπους που αγαπάει να γίνονται οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους. Μπορεί να του παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο να εμπιστευτεί τους άλλους αλλά μόλις νιώσει αρκετά άνετα, θα είναι απόλυτα αληθινός και γνήσιος.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Όταν μιλάμε για αυθεντικότητα μιλάμε για τον Υδροχόο. Είναι αδιανόητο το πόσο ειλικρινής είναι, και κάποιες φορές οι άλλοι δεν τον καταλαβαίνουν. Δεν φοβάται στο βωμό της αυθεντικότητας να θυσιάσει οποιαδήποτε σχέση και να προκαλέσει αναστάτωση. Είναι λογικός και δρα πάντα όπως του υπαγορεύει το μυαλό του. Για αυτόν είναι σχεδόν ανήκουστο το να μην ενεργεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να νιώθει πλήρες