Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι πριν ξεκινήσω. Ό,τι και αν σας λένε, να ξέρετε ότι οι ελεύθεροι άντρες δύσκολα θα πουν όχι σε εύκολο σεξ. Που σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε χώρο και αν βρίσκεται, ένας άντρας θα «πήγαινε» με το 98% των γυναικών στο ηλικιακό του γκρουπ (ψηλές, κοντές, ξανθιές μελαχρινές, αδύνατες χοντρές όλες καλές) αν δε χρειαζόταν να προσπαθήσει για αυτό. Αν δηλαδή τις έβρισκε «έτοιμες» στο κρεβάτι του. Ναι ξέρω είμαι γουρούνι φαλοκράτης και σεξιστής.

Τώρα όμως δε θα μιλήσουμε για σεξ αλλά για σχέσεις, παρέα, φιλίες. Που σημαίνει πως με το «ΔΕΝ γουστάρουμε» εννοώ που δεν τις κάνουμε κέφι, δεν τις θέλουμε για σχέση δεν μπορούμε να περάσουμε παραπάνω από μερικά λεπτά στον ίδιο χώρο μαζί τους. Τώρα βέβαια δε θέλω να είμαι απόλυτος, άλλωστε υπάρχει κάποιος για τον καθένα. Αλλά σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι άντρες δεν αντέχουμε τις 4 παρακάτω κατηγορίες γυναικών:

Η γυναίκα με… @ίδια

Κανένας άντρας δε γουστάρει να είναι με γυναίκα που: βρίζει περισσότερο από αυτόν, πίνει περισσότερο από αυτόν, βλέπει μπάλα περισσότερο από αυτόν και σηκώνει πάγκο περισσότερο από αυτόν. Γενικότερα αυτές οι γυναίκες είναι η «κακή μετάλλαξη» του αγοροκόριτσου. Όμως, ενώ το αγοροκόριτσο είναι γοητευτικό και μάλιστα πολλές φορές απίστευτα σέξι (Flashdance κανείς;;; ), αυτές οι γυναίκες είναι ένα βήμα πριν να βγεις ραντεβού με τον (τίμιο κατά τα άλλα) Μποστατζόγλου.

ΓΚΟΛΦΩ ΘΕΑΤΡΟ

Σήμα κατατεθέν: το «ρε μαλάκα». Ακόμα και όταν απευθύνεται στην κολλητή της. Ή στο 3χρονο ανιψάκι της.

Αγαπημένο τραγούδι: Έντε λα μαγκέτε Bοτανίκ.

Αγαπημένο φαγητό: Σίδερα.

Η «είμαι τρελή εγώ»

Είναι γνωστό ότι όταν κάποιος είναι τρελός ποτέ δεν το λέει. Μπορεί να μην το ξέρει καν. Αυτή άλλωστε είναι και η «ευλογία» του. Από την άλλη τώρα έχουμε κάποιες γυναίκες που θεωρούν ότι πρέπει να είναι «τρελές» για να αρέσουν (ή να είναι διαφορετικές). Όπου και αν βρίσκονται «διαλαλούν» την τρέλα τους, ενώ λατρεύουν να λένε τη φράση «μη με προκαλείς είμαι τρελή εγώ». Ναι, δεν είσαι. Σουτ.

giphy_s

Σήμα κατατεθέν: Είπαμε, η φράση «είμαι τρελή εγώ». Επίσης πολλές φορές γυρίζει στις φίλες της και ζητάει επιβεβαίωση «πες πες πως είμαι τρελή και θα το κάνω όχι πες».

Αγαπημένο τραγούδι: «Είμαι τρελή για σένα» – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Αγαπημένο φαγητό: Οτιδήποτε την προκαλείς να φάει. «Είμαι τρελή θα το φάω ε;»

Η μπεμπέκα

Το ακριβώς αντίθετο της πρώτης κατηγορίας, η μπεμπέκα έχει μείνει νοητικά στην ηλικία των 2-3. Εκεί που ναι μεν μπορείς να καταλάβεις τι λέει αλλά μόλις και με τα βίας. Συνήθως με τις συγκεκριμένες γυναίκες ξεχνάς γρήγορα το όνομά σου αφού θα σε πουν με οποιοδήποτε υποκοριστικό μπορείς να φανταστείς όπως «μπισκοτολουκουμάκι μου, ζουζουνάκι μου, μπιμπίκο μου κλπ. Επίσης, χρησιμοποιούν δικές τους λέξεις που δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνουν και απλά γνέφεις συγκαταβατικά ενώ σκέφτεσαι «τι στο κέρατο ρε πούστη μου τη στήνει έξω από παιδικούς σταθμούς και εμπλουτίζει λεξιλόγιο;».

baby

Σήμα κατατεθέν: Όλα ροζ και με κοτσιδάκια. Επίσης έχει ακόμα τα κουκλάκια πάνω στο κρεβάτι της και ας γλυκοκοιτάζει τα 30 σιγά σιγά.

Αγαπημένο τραγούδι: Μπεμπέ λιλί (aka είναι ο παππούς εκεί)

Αγαπημένο φαγητό: Τσιχλόφουσκα

Η «αγάπη μου»

Τη γνώρισες, είπες «ωραίο γκομενάκι», την έριξες και μετά από 2 μέρες σχέσης σε λέει «αγάπη μου». Και όχι μία φορά, αλλά μετά από κάθε πρόταση. Και κάπως έτσι δεν σου ξανασηκώθηκε ποτέ ξανά. Γιατί ρε κορίτσια; Δηλαδή όλοι την αγάπη ψάχνουμε δε λέω αλλά το «αγάπη μου» τη δεύτερη μέρα πέφτει σα φακή στο στομάχι.

1tinder_tinderella2

Σήμα κατατεθέν: «Αγάπη μου πού θα πάμε σήμερα; Πες μου αγάπη μου! Α! Αγάπη μου μου είπαν για εξαιρετική ταινία. Να τη δούμε αγάπη μου ναι; Αγάπη μου εσύ!» (πωπω ρε σεις λίγωσα)

Αγαπημένο τραγούδι: Σ’αγαπώ (Σ’αγαπώ, Σ’αγαπώ, Σ’αγαπώ, Σ’αγαπώ) – Τζένη Βάνου

Αγαπημένο φαγητό: Φάβα παντρεμένη