Διανύουμε τις τελευταίες μέρες της σεζόν του Ζυγού και η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι δεν βλέπουμε την ώρα να τελειώσει αυτός ο μήνας αφού αποδεδειγμένα ήταν κάπως περίεργος.

Αυτό όμως που δεν ξέρεις είναι πως υπάρχει ένα ακόμη εμπόδιο που πρέπει να προσπεραστεί πριν αφήσουμε πίσω μας τον Οκτώβριο. Αυτό το εμπόδιο ακούει στο όνομα “Πανσέληνος Οκτωβρίου” και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβριού.

Εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα ζώδια τα οποία θα τα επηρεάσει λίγο περισσότερο η Πανσέληνος του Οκτωβρίου.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Κριέ, φρόντισε τον εαυτό σου γιατί αυτή η Πανσέληνος θα σε ταλαιπωρήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους. Όλα γύρω σου θα σου λένε πως πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς, να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου και ταυτόχρονα να μη χάνεις την ενέργειά σου. Μπορεί να σου αρέσει όσο τίποτα η ανεξαρτησία σου αλλά αυτό το διάστημα ίσως αισθανθείς πιο παγιδευμένος από ποτέ. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις συγκρούσεις που όσο προχωράει ο καιρός θα εντείνονται.

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις διαλογισμό;

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Εσύ Ζυγέ διάβασε όσα είπαμε για τον Κριό και βάλε τα καλά στο μυαλό σου γιατί θα βιώσεις τα ίδια. Οι διαπροσωπικές συγκρούσεις αναμένεται να σε ταλαιπωρήσουν αρκετά και ως διπλωμάτης που είσαι αυτό σε κουράζει. Ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς τόσο που στο τέλος θα νιώσεις πως είσαι δυστυχισμένος και δεν έχεις χάσει κάθε ισορροπία στη ζωή σου. Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, πρέπει να επικεντρωθείς σε εσένα. Σκέψου τις δικές σου ανάγκες και αποφάσισε αν οι συμβιβασμοί που κάνεις για να κρατήσεις τους άλλους ευχαριστημένους αξίζουν πραγματικά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα και για σένα Αιγόκερε. Θα καταβάλεις τεράστια προσπάθεια να διατηρήσεις την αρμονία και την ψυχική σου ηρεμία αυτήν την περίοδο. Και δεν θα είναι εύκολο. Ίσως μάλιστα μοιάζει με μια μάχη μεταξύ της δημόσιας ζωής και της ιδιωτικής ζωής για το ποια θα επικρατήσει. Να θυμάσαι απλά πως είναι εντάξει να αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου. Κανείς δεν θα σε φροντίσει άλλωστε εάν δεν σε φροντίσεις πρώτα εσύ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι λόγοι που κάνουν τον Σκορπιό ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια