Μέχρι να αποκτήσεις τα δικά σου Chanel και Cucci μπορείς να τσεκάρεις τα παρακάτω -φιλικά στο πορτοφόλι- e shops. Είναι επιβεβαιωμένο ότι στέλνουν στην Ελλάδα και τα λινκς που θα βρεις παρακάτω είναι απευθείας προσαρμοσμένα σε νόμισμα του euro.

1. Front Row Shop

Πάντα ενημερωμένο το Front Row Shop είναι για τα κορίτσια που φορούν τα sneakers τους με κεντημένα φορέματα. Για όσες τολμούν με τα ρούχα τους και δεν φοβούνται να βάλουν φαντασία στους συνδυασμούς τους.

GDOrn7I8Hw

2. Stylekeepers

Εδώ μπορείς να βρεις πολλά κομμάτια για μια εξαιρετική περίσταση, κάτω των 100€.

3. Nasty Gal

Το ξέρεις ήδη. Ξεκίνησε ως  vintage store στο eBay και ακόμα μπορείς να βρεις κομμάτια περασμένων δεκαετιών.

4. Dorothy Perkins

Κλασικές και θηλυκές επιλογές για κορίτσια που έχουν dress code στο γραφείο τους. Θα βρεις διαχρονικά κομμάτια-επένδυση για πολλές σεζόν μετά. Το brand ανήκει στον όμιλο του Topshop.

5. ASOS

Άλλο ένα πολύ γνωστό e shop με πολλές επιλογές brands. Εδώ θα βρεις τα ASOS, ASOS Curve, ASOS Petite, και ASOS Tall για κάθε σεζόν. Μπορείς να κάνεις τις επιστροφές σου σε 28 days, μια πολύ βολική τακτική.

6. Zady

Ρούχα πασπαρτού. Πουκάμισα και φούστες που θα συνδυάσεις με πολλά βασικά κομμάτια. Ένα e-shop βασιλιά των basic κομματιών.

7. Few Moda

Θα το αγαπήσεις για τα πλεκτά του.

8. Sister Jane

Το βρετανικό brand υποστηρίζει θερμά τα ”κοριτσίστικα” floral φορέματα, τα δαντελένια πουκάμισα, boho κρόσσια και κεντημένα φορέματα για πάρτυ.

slide-image-2

9. Forever 21

Επίσης γνωστό e-shop για τις καλές τιμές του. Θα βρεις τα περισσότερα trends και προσφορές που θα αγαπήσεις. 10. Free People

Από τα πιο αγαπημένα. Εαν και οι τιμές δεν είναι πάντα προσεγγίσιμες για όλους, η κατηγορία sales μπορεί να σε ενθουσιάσει.

Free-People-Good-Sport-01 (Medium)

11. Motel

Λάμψη, παγέτες, cocktail looks και εορταστικά outfits.

12. H&M

Εαν και πλέον μπορείς να βρεις εύκολα ένα H&M κατάστημα, εσύ μπορεί να προτιμάς την ησυχία του e-shopping. Με πλεονέκτημα ότι ξέρεις τις φόρμες του ώστε να μη πάρεις μεγάλο ρίσκο με το νούμερο σου, εδώ θα βρεις όσα θα έβρισκες και με μια βόλτα από το κατάστημα.

hmprod (Medium)

13. Wanderlust&Co

Θα το αγαπήσεις για τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ του.

14. Warehouse

Το e-shop που μας πήρε περισσότερη ώρα ώστε να το χαζέψουμε.

15. River Island

Το γνωρίζεις ήδη από τις συνεργασίες του με τη Rihanna. Το River Island είναι γνωστό για τα denim κομμάτια του και τις καλές τιμές του.

16. Mango

Το ισπανικό mega-brand αξίζεις να το τσεκάρεις δις εβδομαδιαίως για νέες παραλαβές. Μας άρεσει πολύ και η αντρική του πλευρά.

aw-man-home

17. Topshop

Από τα πιο προσιτά eshops. Αλλά μάλλον το ξέρεις ήδη.

18. Jaded London

Τσέκαρε το πριν τις γιορτές ή εαν έχεις συχνή παρουσία σε μεγάλα events και parties.

jaded-x-granted-homepage-1-1

19. Valfre

Το ίδρυσε η καλλιτέχνης  Ilse Valfré και είναι πολύ πιθανό ότι θα ποθήσεις πολλά από όσα θα δεις όσο περιηγείσαι.

home-slider-slide-2 (1)