Δεν είναι τυχαίο το ότι σήμερα η Sydney Sweeney θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα ταλέντα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Η ίδια ξεχώρισε μέσα στο καστ της σειράς Euphoria και ήταν πλέον θέμα χρόνου να διαβάσουμε για τα επόμενα εγχείρηματά της στον χώρο του θεάματος. Οι καλές ειδήσεις δεν άργησαν να έρθουν με την ανακοίνωση για την παραγωγή της ταινίας The Registration.

To The Registration θα είναι μία μεταφορά λογοτεχνικού έργου που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία

Εξαιτίας αυτού, οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής για την ταινία βασίζονται εξ ολοκλήρου σε ό,τι γνωρίζουμε για το αντίστοιχο βιβλίο. Η ιστορία του The Registration μάς καλεί να φανταστούμε έναν κόσμο όπου είναι νόμιμο να διαπράξεις έναν φόνο κατά τη διάρκεια της ζωής σου, αρκεί να δηλώσεις το θύμα σου και να υλοποιήσεις τον φόνο εντός 14 ημερών από τη σχετική δήλωση.

Έτσι, η Lynell Mize αποφασίζει να δηλώσει ως θύμα της τον άνθρωπο που τη βασάνιζε κατ’εξακολούθηση στην παιδική της ηλικία. Καθώς όμως περιμένει στην ουρά μαζί με τα υπόλοιπα άτομα που θέλουν να δηλώσουν το θύμα τους, ακούει κάποιον να αναφέρει το όνομα της, ως το επόμενο θύμα του. Ξεκινά, λοιπόν, για εκείνη ένας αγώνας επιβίωσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων η ίδια προσπαθεί να φέρει εις πέρας τον φόνο που δήλωσε, αλλά και να παραμείνει ζωντανή, παρά τον κίνδυνο που διατρέχει. Θέλει όμως διακαώς να ανακαλύψει την αλήθεια και να μάθει γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να την σκοτώσει και ποια είναι τα κίνητρά του.

Πρόκειται για το πρώτο λογοτεχνικό έργο της Madison Lawson

Tην μεταφορά του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη έχει αναλάβει η εταιρεία Sony Pictures, ενώ η Sydney Sweeney εκτός από πρωταγωνίστρια της δυστοπικής αυτής ιστορίας, θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού στην ταινία. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ταινία, ελπίζουμε όμως πως τα νέα δεν θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν αμέσως μετά την επίσημη έκδοση του βιβλίου.