Οι σχέσεις από απόσταση είναι δύσκολες, κανείς δεν το αρνείται. Ωστόσο, η τεχνολογία, πλέον, το 2020, βοηθάει κατά πολύ.

Η εταιρεία Superdrug έκανε μια έρευνα σε άτομα που βρίσκονταν σε σχέσεις από απόσταση, δίνοντας τρεις πιθανές καταλήξεις:

*Η σχέση είχε διαρκέσει αρκετό χρόνο από απόσταση και μετά από λίγο καιρό το ζευγάρι συναντήθηκε και πάλι

*Η σχέση απέτυχε

*Η σχέση είναι ακόμα από απόσταση.

Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ενδιαφέροντα

Οι έρευνα κατέληξε πως τα άτομα που κατέληξαν να βγάλουν την απόσταση από τη σχέση και να είναι και πάλι μαζί στο ίδιο μέρος, έκαναν σεξ με τον σύντροφό τους πιο συχνά όταν βρίσκονταν. Επίσης, έκαναν πιο συχνά τηλεφωνικό σεξ από τα ζευγάρια των οποίων η σχέση έληξε.

Δυστυχώς, τα άτομα που έκαναν περισσότερο sexting, φάνηκε πως η σχέση τους είχε περισσότερες πιθανότητες αποτυχίας.

Περίπου 1 στους 5 συμμετέχοντες χρησιμοποιούσε το Skype ή το FaceTime για να κάνει σεξ από απόσταση με τον σύντροφό του.

Κάτι ακόμα ενδιαφέρον, είναι πως στις σχέσεις από απόσταση με θετική κατάληξη, οι άντρες έστελναν περισσότερες γυμνές φωτογραφίες στις συντρόφους τους, σε σχέση με τις γυναίκες. Ενώ, στις σχέσεις που είναι ακόμα από απόσταση, οι γυναίκες παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες για nudes. Παραδόξως, στις σχέσεις από απόσταση που έληξαν άδοξα, άντρες και γυναίκες έστελναν nudes στον ίδιο ρυθμό.

Ναι, ξεκάθαρα ενδιαφέροντα αυτά τα αποτελέσματα.

featured image: Elite Daily