Αυτός είναι σωστός τρόπος να φοράς το άρωμά σου

Αυτός είναι σωστός τρόπος να φοράς το άρωμά σου

Από όλα τα προϊόντα ομορφιάς που υπάρχουν στον κόσμο, το άρωμα είναι μάλλον από τα λίγα που δεν χρειάζεται οδηγίες χρήσης. Θεωρητικά με έναν - δυο ψεκασμούς είσαι έτοιμη. Αλλά ακόμα και γι’ αυτό υπάρχουν μερικές συμβουλές για να εκμεταλλευτείς στο έπακρον το μπουκαλάκι με το αγαπημένο σου άρωμα.

Τελικά υπάρχει σωστός τρόπος ακόμα και για να βάζουμε άρωμα.

Spray

Συνήθως τρίβεις τους καρπούς σου μεταξύ τους αφού ψεκάσεις, σωστά; Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις με το άρωμά σου. Με αυτή την κίνηση «χαλάς» τις τελευταίες σταγόνες που ακουμπούν το δέρμα σου. Αυτές όμως είναι και οι σταγόνες που προσφέρουν την όμορφη μυρωδιά. Επίσης, ζεσταίνεις το δέρμα σου σε εκείνο το σημείο, το οποίο αλλάζει τη μυρωδιά αρώματος. Το κόλπο είναι να ψεκάζεις κρατώντας το μπουκαλάκι σε απόσταση περίπου 10 εκατοστών και να το αφήνεις να στεγνώσει μόνο του χωρίς να το αγγίξεις.

Που και πότε;

Το άρωμα θα κρατήσει καλύτερα όταν εφαρμόζεται σε νωπό δέρμα. Το ιδανικό είναι να εφαρμόζεις το άρωμά σου μετά το μπάνιο και την ενυδατική κρέμα. Έτσι, φυσικά και θα έχει να ανταγωνιστεί τις μυρωδιές από το αφρόλουτρο και την ενυδατική. Οπότε προσπάθησε να επιλέγεις προϊόντα που έχουν ήπια μυρωδιά. Η ακόμα καλύτερα χρησιμοποίησε μια ενυδατική από την ίδια σειρά με το άρωμά σου.

Ψέκασε γύρω σου

Ένα ακόμη κόλπο είναι να ψεκάζεις γύρω σου και να κινείσαι στο χώρο για να πάρεις όλη τη μυρωδιά. Σκέψου το σαν ένα μικρό χορευτικό, μία στροφή γύρω από τον εαυτό σου.

Από πάνω προς τα κάτω

Υπάρχουν πολλά σημεία που είναι καλά για να βάλεις το άρωμά σου. Ξεκίνα από πάνω προς τα κάτω. Πρώτα στα μαλλιά, συνέχισε πίσω από τα αυτιά. Στο πλάι του λαιμού σου αλλά και στο ντεκολτέ. Τέλος, στους καρπούς και στα χέρια σου. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι να αποφύγεις τα σημεία που θα τα καλύψουν τα ρούχα σου.

Featured image: Society 19
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.