Για ποιους λόγους αξίζει να δεις την πρωτότυπη σειρά του Netflix ‘Sweet Magnolias’;

Το Sweet Magnolias είναι μια αμερικανική ρομαντική δραματική τηλεοπτική σειρά, που παρουσιάζει η Sheryl J. Anderson και βασίζεται στα μυθιστορήματα Sweet Magnolias της Sherryl Woods. Πρωταγωνιστούν οι JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley και Jamie Lynn Spears. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Μαΐου 2020. Τον Ιούλιο του 2020, κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν.

Η σειρά απεικονίζει τρεις στενές φίλες που υποστηρίζουν η μια την άλλη σε διάφορες δυσκολίες τους σχετικά με σχέσεις, οικογένεια και καριέρα στη μικρή νότια πόλη Serenity.

Η Heather Headley εργάζεται στο Μπρόντγουεϊ και το Χόλιγουντ για περισσότερες από δύο δεκαετίες, αλλά ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την επιτυχία του Sweet Magnolias στο Netflix. «Ήμουν πρόσφατα στο πάρκο και ένα κορίτσι έτρεξε προς το μέρος μου ουρλιάζοντας,« Εσύ είσαι! Εσύ είσαι!» λέει γελώντας.

Οι θαυμαστές παρακολουθούν μανιωδώς την Helen (Headley), την Maddie (Swisher) και την Dana (Elliott) να περνούν τη ζωή τους στην μικρή πόλη Serenity.

«Έχω επενδύσει τόσο σε αυτές τις ιστορίες, σε αυτή τη ζωή, σε αυτή την πραγματικότητα, σε αυτόν τον κόσμο», λέει η Garcia Swisher. «Ναι, είμαστε οι Magnolias, αλλά κάθε ρόλος έχει τη δική του αξία σε αυτήν την σειρά. Όλοι έχουν τις δικές τους ιστορίες, τα μυστικά τους, τον πόνο τους, την άποψή τους.»

Εφτά μήνες από την πρεμιέρα της στο Netflix και όμως παραμένει από την αρχή σχεδόν στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς σειρές.

Οι θαυμαστές ανυπομονούσαν για την επόμενη σεζόν. Και καθώς περίμεναν να έρθει ο δεύτερος κύκλος, προστέθηκε ένα νέο μέλος στο καστ, ο Anderson, για να ανακαλύψει νέα μυστικά και να αποκαλύψει νέες ιστορίες στην μικρή πόλη.

Το φαγητό είναι μια απο τις αγαπημένες γλώσσες της σειράς, λέει ο Anderson, επειδή είναι μέρος του πολιτισμού του Νότου.

“Με μεγάλωσαν για να μαγειρεύω για τους ανθρώπους που αγαπώ, γιατί είναι ένας τρόπος να τους φέρνω ευχαρίστηση”. Φυσικά, με τη Dana Sue ως σεφ και το Sullivan’s αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς, τα υπέροχα παρασκευασμένα πιάτα είναι κανόνας και στα 10 επεισόδια της πρώτης σεζόν.

Οι παραγωγοί προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και προσέλαβαν μερικούς βασικούς ηθοποιούς με γαστρονομική εμπειρία για να προσδώσουν αυθεντικότητα στις σκηνές.

«Είχαμε έναν σεφ, όχι μόνο ως στιλίστα φαγητού, αλλά για να βοηθήσουμε τους ηθοποιούς μας να μοιάζουν με καλά εκπαιδευμένους σεφ και προσωπικό, ειδικά στην επιδεξιότητα της κοπής», λέει ο Anderson.

Με τη ζωή μας ακόμα σε ρυθμούς καραντίνας, αυτή η σειρά υποκαθιστά την έξοδο για ποτό, γεμάτη χαρούμενες κουβέντες και κους-κους με τις καλύτερές μας φίλες.

featured photo: Netflix