Προφανώς κάθε κορίτσι θέλει να ακολουθεί τα trends στο make up, ωστόσο πολλές φορές ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος οπότε οι περισσότερες καταλήγουμε στο sweatpants makeup.

Πρόκειται για τη νέα ονομασία του easy to go μακιγιάζ για κάθε γυναίκα. Δεν είναι κάποιο trend που αφορά το μακιγιάζ που συνδυάζεται με τις μέρες που φοράς τη φόρμα γυμναστικής, αλλά απευθύνεται στο εύκολο μακιγιάζ που θα επιλέξει κάθε κορίτσι, όπως θα το εφάρμοζε μια τυπική μέρα. Η ονομασία προέρχεται από κάποιους χρήστες του Reddit.  Στην κατηγορία “make up addiction” κάποιοι χρήστες χρησιμοποίησαν αυτή την ονομασία για τα no –fuss easy products, αυτά δηλαδή που έχουμε όλες στο νεσεσέρ μας και είναι σίγουρα δοκιμασμένα.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν είναι απαραίτητα πολύ οικονομικά ή drugstore, αλλά είναι αυτά που εμπιστεύεσαι και δεν θα άφηνες ποτέ πίσω σου αν για παράδειγμα έφευγες για ένα ταξίδι. Ουσιαστικά, ο όρος sweatpants makeup αναφέρεται σε όλα τα αγαπημένα προϊόντα που εμπιστευόμαστε στο καθημερινό μας μακιγιάζ γιατί γνωρίζουμε πως σίγουρα «δουλεύουν» σωστά στις προσωπικές μας ανάγκες. Επίσης, πρέπει να τονίσουμε πως αυτά δεν είναι ίδια για κάθε γυναίκα, διότι καθεμία από εμάς έχει τις δικές της ανάγκες και επιλογές.

Εμείς θα σου προτείνουμε κάποια sweatpants προϊόντα που είναι πολύ δημοφιλή και ίσως υπάρχει χώρος σε αυτά και στο δικό σου νεσεσέρ.

Fond de Teint Perfection Eclat Glow, Sephora
BONJOUR NUDISTA BB CREAM, LOREAL
Lemonaid Lip Treatment – Baume Lèvres Citron, Sephora
Volume Hero, Essence
Colour Up & Shine On, Essence
featured image: StyleCaster