Κορυφαίοι σχεδιαστές και brands έχουν αποδείξει πως ο χειμώνας δεν πρέπει απαραίτητα να είναι βαρετός. Κάθε άλλο, ο χειμώνας έρχεται με το βαρύ του κλίμα να σου προτείνει ρούχα και συνδυασμούς που σε κάνουν να τον αγαπήσεις. Όποιο και αν είναι το στυλ που σε χαρακτηρίζει, το βασικό κομμάτι που δεν πρέπει να απουσιάζει από την γκαρνταρόμπα σου φέτος το χειμώνα είναι το πουλόβερ.

Για εσένα που αγαπάς το bohemian style, ο οίκος Altuzarra έχει δημιουργήσει τα πιο κατάλληλα sweaters για να υποστηρίξεις το στυλ σου.

Sweater Weather

Λάτρεις του grunge έχουν σίγουρα βρει το “second skin” τους στις oversized γραμμές που έχουν να προτείνουν οι οίκοι σε συνδυασμό με φούστες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που φυσικά δεν χάνουν την θηλυκότητα τους.

Sweater Weather

Το απόλυτο κομμάτι αποτελεί το sweater dress που διατηρεί την κομψότητα ενός φορέματος και την ζεστασιά ενός πουλόβερ. Top συνδυασμός; Μπότες πάνω από το γόνατο.

Sweater Weather

Για ένα πιο extravagant look, προτίμησε ένα πουλόβερ σε συνδυασμό με μία μίνι φούστα ή μάξι με διαφάνεια και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που αν μη τι άλλο θα σου χαρίσουν το πιο ιδιαίτερο στυλ.

Sweater Weather

Glam διάθεση από τους οίκους Valentino, Philosophy και Erdem. Συνδυασμός με παγιέτες, βινύλ και φτερά είναι στο προσκήνιο και γίνονται πλέον must της χειμερινής γκαρνταρόμπας που έχουν κερδίσει μία θέση στην λίστα των απόλυτων looks.