Οι δημιουργοί του Swan Song θεωρούν ήδη ότι η ταινία θα ανοίξει μια τεράστια συζήτηση. Σε αυτό δε θα μπορούσε να βοηθήσει άλλος από τον Mahershala Ali.

Στο πολύ κοντινό μέλλον, η ταινία εξερευνά σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει κανείς για να βεβαιωθεί για την ευτυχία των αγαπημένων του προσώπων. Αυτό το ταξίδι αναμένεται να κάνει ο ίδιος ο Mahershala Ali στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ίδιος, νικητής Όσκαρ δύο φορές -μία για το Moonlight και μια για το Green Book– ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν οι δημιουργοί. “Το να κάνω μια ταινία μαζί με την Apple και τον Mahershala ήταν το απόλυτο όνειρο” δήλωσε ο Benjamin Cleary και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί.

Ξέρουμε ακόμη ότι η ταινία δεν θα ανήκει αποκλειστικά σε ένα είδος. Αν και με τις περισσότερες συμβαίνει το ίδιο, εδώ θα συναντήσουμε κάτι διαφορετικό. Σε μια εποχή που οι δημιουργοί ακροβατούν ανάμεσα στα είδη, το Swan Song έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη θέση. Όσο για τον ίδιο τον Mahershala Ali, μόνο να επιβραβεύσουμε τις επιλογές του μέχρι σήμερα μπορούμε. Πιο πρόσφατα τον είδαμε στο True Detective του HBO και στην ταινία Alita: The Bad Angel. Ήδη όμως έχει συμφωνήσει για τις ταινίες Blade της Marvel κι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Sovereign.

https://www.instagram.com/p/Bt8kiMGAfEt/

To Swan Song βάζει το Apple TV+ στο παιχνίδι του σινεμά για τα καλά

Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι το Apple TV+ θα ήταν άλλη μία πλατφόρμα απλού streaming. Πάνω σε αυτό φρόντισε να μας διαψεύσει. Ακολουθώντας τα βήματα του Netflix, το Apple TV+ έχει πλέον τις δικές του παραγωγές με πολύ μεγάλα ονόματα. Ανάμεσά τους βρίσκονται το On the Rocks της Sophia Coppola με τον Bill Murray ή το The Banker με τους Anthony Mackie και Samuel L. Jackson. Το Swan Song μάλιστα θα κυκλοφορήσει και στους κινηματογράφους κανονικά, πέρα από το streaming. Κάπως έτσι μας είχε ξαφνιάσει από την αρχή της σεζόν το Netflix με 10 δικές του παραγωγές να βρίσκονται στις αίθουσες πριν να είναι διαθέσιμες για streaming.

Με όλο και μεγαλύτερα ονόματα να μπαίνουν σε αυτό το δίπολο αίθουσας vs streaming, φαίνεται πως το σινεμά δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Και μεταξύ μας, ίσως και να μας αρέσει. Προς το παρόν πάντως περιμένουμε το Swan Song και τον Mahershala Ali να κάνουν την πρεμιέρα τους.

Featured Image: variety.com