Είναι πολύ βασικά και συγκεκριμένα τα “συστατικά” που χρειάζεται μία σειρά για να μας συνοδεύει όλο το καλοκαίρι: μεγάλες παραλίες, μεγάλες παρέες και πολύ σερφ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η νέα σειρά του Netflix, Surviving Summer, συμπληρώνει όλα τα κουτάκια κι έρχεται για να μας ταξιδέψει στις μακρινές, αυστραλιανές ακτές.

Το Surviving Summer είναι η ιδανική coming-of-age καλοκαιρινή σειρά

Εκεί παρακολουθούμε τις περιπέτειες της Summer Torres, μίας έφηβης από τη Νέα Υόρκη, η οποία κατάφερε να αποβληθεί από δύο διαφορετικά σχολεία της πόλης. Προσπαθώντας να βρει κάποια λύση, η μητέρα της τη στέλνει να περάσει το καλοκαίρι με κάποιους οικογενειακούς φίλους, τους The Gibsons, σε μία επαρχιακή πόλη της Αυστραλίας. Φτάνοντας εκεί και χωρίς να έχει ιδέα από σερφ, εκείνη συνειδητοποιεί ότι η κουλτούρα αυτού του μέρους περιστρέφεται γύρω από τα μεγάλα κύματα και το σερφ.

Έτσι, γνωρίζει τον Ari, γιο της οικογένειας που την φιλοξενεί, ο οποίος είναι ένα αρκετά εσωστρεφές άτομο, αλλά ταυτόχρονα πολύ δημοφιλής καθώς θεωρείται αστέρι στο σερφ. Μάλιστα, τον πετυχαίνει στη φάση που ο ίδιος επιστρέφει στο αγωνιστικό σερφ μετά από έναν πολύ επικίνδυνο τραυματισμό που είχε. Μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, η Summer ερωτεύεται, κάνει φιλίες και κυρίως ξεκινά να βλέπει το σερφ με άλλο μάτι. Ξέρει όμως πολύ καλά ότι επηρεάζει και τις ζωές των υπολοίπων γύρω της.

Το Surviving Summer βρισκόταν για πολύ καιρό στα σκαριά 

Οι δημιουργοί του ξέρουν πολύ καλά ότι ένα τέτοιο πρότζεκτ θα χρειαζόταν χρόνια προετοιμασίας. Έτσι κι έγινε, καθώς χρειάστηκε να περάσουν πολύ χρόνο με το καστ, με πολλές προπονήσει και εξάσκηση, ώστε το αποτέλεσμα και όλη η εμπειρία του σερφ να μοιάζει φυσική και ανέμελη. Την πρωταγωνίστρια της σειράς υποδύεται η Sky Katz, η οποία σε ηλικία μόλις 17 ετών έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στις coming-of-age σειρές.

Η σειρά θα αποτελείται συνολικά από 10 επεισόδια και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix στις 3 Ιουνίου.