Μια τάση, η οποία εμφανίζεται όλο και περισσότερο στο interior design, είναι η ένταξη των surfboards στον χώρο σου και κυρίως στο σαλόνι. Οι ιστιοσανίδες πλέον γίνονται αντικείμενα οικιακής χρήσης και δεν περιορίζονται σε μία μόνο ιδιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως εσύ πρέπει να υιοθετήσεις αυτή τη beach αισθητική στον χώρο σου.

Εμείς σου δίνουμε 3 ιδέες για να εμπνευστείς και να εντάξεις το surfboard στον χώρο σου.

Ως coffeetable

Εάν αισθάνεσαι αρκετά δημιουργική, η καλύτερη ιδέα είναι να το χρησιμοποιήσεις σαν εναλλακτικό coffeetable. Ιδανικά, μπορείς να το βάψεις και να το διακοσμήσεις όπως εσύ θέλεις -και όπως ταιριάζει στον χώρο σου- για ένα πιο άρτιο αποτέλεσμα. Η ιστιοσανίδα κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα, μεγέθη και είδη ξύλου και υπάρχουν μαγαζιά που τις πουλούν συγκεκριμένα για διακόσμηση, οπότε σίγουρα εκεί έξω θα βρεις κάτι που να ταιριάζει στο προσωπικό σου γούστο. Το μακρόστενο σχήμα της σανίδας λειτουργεί πολύ καλά ως τραπέζι για το σαλόνι σου και το αποτέλεσμα μπορεί να απογειωθεί με τον σωστό καναπέ.

surfinghandbook.com

Ως φωτιστικό

Ξέχνα τα συνηθισμένα και τόλμησε κάτι καινούργιο. Κανείς δεν σου λέει πως είναι λάθος να τοποθετήσεις τα surfboards στο ταβάνι σου ως φωτιστικό. Είναι ένας καλός τρόπος να τραβήξεις το ενδιαφέρον του επισκέπτη -και την ματιά του- προς το πάνω. Πρέπει, όμως, να προσέξεις καθώς εάν ο χώρος σου είναι μικρός, αυτό το tip δεν κάνει για εσένα. Θα μειώσει τον άδειο χώρο και θα κάνει το δωμάτιο ακόμα πιο μικρό οπτικά. Αντίθετα, σε κάποιες περιπτώσεις, εάν το ταβάνι σου είναι μεγάλο μπορείς να βάλεις δύο ιστιοσανίδες, δημιουργώντας ένα παιχνίδισμα με τα χρώματα και τις επιφάνειες.

idlights.com

Ως Wall Art

Δεν χρειάζεται καν να έχουν πάνω τους χρωματιστά σχέδια ή καλοκαιρινά λογότυπα, ακόμα και το σκέτο ξύλο με τις glossy επιφάνειες μπορεί να λειτουργήσετε ως η καλύτερη βάση για να φτιάξεις το δικό σου wall art. Ένα καλό DIY είναι να χρησιμοποιήσεις την άδεια επιφάνεια της σανίδας ως χώρο για τις φωτογραφίες σου από τις διακοπές ή να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, ζωγραφίζοντάς τη. Σίγουρα θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό κομμάτι στο χώρο σου.

wtwstyleblog.com
Δες ακόμα: 6 λάθη που κάνουν το σαλόνι σου βαρετό
featured photo: denhartbakingcompany.com