Αυτό το μεγάλο ερώτημα θέτει ήδη από το trailer η νέα σειρά του Apple TV+, Surface με πρωταγωνίστρια την Gugu Mbatha-Raw. Πρόκειται για το νέο ψυχολογικό θρίλερ της πλατφόρμας γεμάτο ένοχα μυστικά και αποκαλύψεις που μάλλον δεν θα ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε.

Στο Surface, η Gugu Mbatha-Raw υποδύεται την Sophie

H Sophie ζει σε μία από τις πιο πλούσιες περιοχές του San Fransisco και φαίνεται να έχει την τέλεια ζωή. Ωστόσο, εμείς την γνωρίζουμε μετά από ένα τρομερό ατύχημα που της άφησε ένα πολύ κακό χτύπημα στο κεφάλι. Εξαιτίας αυτού έχει χάσει μεγάλο μέρος της μνήμης της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί ούτε το ατύχημα, ούτε τι συνέβη πριν από αυτό.

Ξεκινώντας λοιπόν να δουλεύει με μία ψυχολόγο, αρχίζει να υποψιάζεται πως τα πράγματα ίσως να μην είναι όπως της τα περιέγραψαν.

Για την ακρίβεια, έχει γίνει γνωστό ότι η Sophie προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από ένα σκάφος. Έτσι, σήμερα με τη βοήθεια του συζύγου και των φίλων της προσπαθεί να ξαναβάλει τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους. Τότε ξεκινά να αμφισβητεί ακόμα και τους κοντινότερους ανθρώπους της, βρίσκει τον εαυτό της μπλεγμένο σε ένα επικίνδυνο ερωτικό τρίγωνο και φτάνει ολοένα και πιο κοντά στην αλήθεια.

Τελικά, όπως φαίνεται, οι άγνωστοι είναι εκείνοι που θα της πουν την αλήθεια που δεν τόλμησαν να της πουν οι δικοί της άνθρωποι.

Η σειρά έρχεται ως συνέχεια του Big Little Lies και του Little Fires Everywhere

H εταιρεία της Reese Witherspoon, μετά από δύο πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, επιστρέφει φέτος με το Surface. Δημιουργός της σειράς είναι η Veronica West, που πριν από δύο χρόνια μάς χάρισε το reboot του High Fidelity με την Zoe Kravitz, ενώ την σκηνοθεσία των 4 από τα 8 επεισόδια της σειράς έχει αναλάβει ο Sam Miller, ο οποίος σκηνοθέτησε την πολυβραβευμένη σειρά I May Destroy You.

To Surface αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 29 Ιουλίου.