Όταν όλα τα runways σε όλα τα fashion weeks ψηφίζουν για χρώμα του καλοκαιριού το λευκό, δύο πράγματα μας έρχονται στο μυαλό. Τα αμέτρητα λευκά t-shirts που γεμίζουν συρτάρια και φέτος θα έχουν επιτέλους πρωταγωνιστικό ρόλο και η απενεχοποίηση του total white look!

Τα λευκά t-shirts σε όλες τις εκδοχές, με τιράντα ή χωρίς, με μανίκι, με τους ώμους έξω, βγαίνουν από τα συρτάρια και συνδυάζονται με όλα, κάθε ώρα της ημέρας. Είναι οι πρωταγωνιστές του ντυσίματος και πλαισιώνονται με γυαλιά ηλίου, κοσμήματα και αξεσουάρ.

Εάν θέλεις fun και summer mood, το χρώμα σε κοσμήματα και τσάντες επιβάλλεται. Εάν είσαι ακόμη στο γραφείο, προτίμησε κοσμήματα σε διακριτικά χρώματα και σχέδια. Άσε το λευκό μπλουζάκι/ πουκάμισο/ σακάκι/ φόρεμα/ παντελόνι αλλά και total white look, να κλέψει τις εντυπώσεις!

summer white savoir ville

Το λευκό παντελόνι και η λευκή φούστα είναι αγαπημένα κομμάτια αυτού του καλοκαιριού. Συνδυάζονται με όλα, και αναδεικνύουν το μαύρισμα και τα αξεσουάρ. Κρύβουν όμως παγίδες. Το λευκό δεν συγχωρεί διαφάνειες!

summer white savoir ville 1

Μία νέα άφιξη και αγαπημένο κομμάτι για την πόλη είναι η μακριά λευκή ζιπ-κιλοτ! Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο, στην έξοδο, με total white και απαραιτήτως ψηλό παπούτσι!

summer white savoir ville 2

Και για πρώτη φορά μην φοβηθείς το total white look! Είναι κομψό, καλοκαιρινό, δροσερό και το συνδιάζεις με έντονα ή ήσυχα χρώματα και αξεσουάρ αναλόγως την περίσταση. Το taba και το nude είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή για παπούτσι και τσάντα.

summer white savoir ville 3

Και επειδή το λευκό αναδεικνύει το πρόσωπο και τα μαλλιά, τόνισε τα χείλη με το αγαπημένο σου καλοκαιρινό κραγιόν και άσε τα μαλλιά σου να πέφτουν στους ώμους. Η αντίθεση του λευκού αναδεικνύει το χρώμα τους και καμουφλάρει τους ώμους που δεν έχουν βγει ακόμη στην παραλία.

Go summer white!