Η SUGARFREE, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον χώρο του gym-wear και της ένδυσης, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν την αποκλειστική συνεργασία της με το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RŌ, Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη. Αυτή τη σεζόν οι κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές υπογράφουν την πρώτη τους athleisure συλλογή.

Wear Your Everyday Glam

Με την προτροπή Wear Your Everyday Glam η δεύτερη συλλογή MiRo Loves Sugarfree μας προσκαλεί να επιλέξουμε ανάμεσα σε κολάν, t-shirt, crop top, βουλούδινες φόρμες, μπουφάν και τσάντες και να παίξουμε με τους φρέσκους και ανατρεπτικούς συνδυασμούς τους για να δημιουργήσουμε rock glam looks που θα φορεθούν και θα εντυπωσιάσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Χαρακτηριστικό της συλλογής είναι ο κεραυνός και οι εκρήξεις λάμψης που δημιουργούνται από αυτόν σε τόνους του μαύρου, του ασημί, του shiny pink και του πετρόλ. Χρησιμοποιώντας το μαύρο χρώμα ως καμβά και ενσωματώντας ζωηρές μεταλλικές λεπτομέρειες και τολμηρές μίξεις υλικών, κάθε κομμάτι είναι ευκολοφόρετο και ταυτόχρονα απόλυτα σύγχρονο.

Tι δήλωσαν οι σχεδιαστές

“Η βασική ιδέα της πρώτης μας athleisure συλλογής, είναι το all day wear. Θέλαμε να σχεδιάσουμε ρούχα που είναι άνετα, αλλά και εντυπωσιακά, επιτρέποντας απεριόριστους συνδυασμούς μεταξύ τους ώστε να μπορούν εύκολα να φορεθούν από την πρωινή γυμναστική μέχρι μια βραδινή έξοδο. Έχοντας μια rock-glam αισθητική, ποιοτικά υλικά και δυναμικές σιλουέτες που αναδεικνύουν διαφορετικούς σωματότυπους, πιστεύουμε πως έχουμε δημιουργήσει μια συλλογή για όλες τις γυναίκες και για όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας”, αναφέρουν σχετικά οι σχεδιαστές.

Η συνεργασία της SUGARFREE με τους σχεδιαστές MI-RŌ μας έδωσε μία limited-edition συλλογή

Η συνεργασία της SUGARFREE με τους σχεδιαστές MI-RŌ μας έδωσε μία limited-edition συλλογή Η συλλογή MI-RO loves SUGARFREE κυκλοφορεί στο e-shop www.sugarfreeshops.com.

#MiRoLovesSugarfree