Αρκετά ελαφρύ για να φορεθεί ως layering αλλά αρκετά βαρύ για να μας κρατήσει ζεστούς, το δερμάτινο πουκάμισο είναι ένα από τα πιο πρακτικά φθινοπωρινά κομμάτια.

Αντικατέστησε το κλασικό πουκάμισο με ένα δερμάτινο ή χρησιμοποίησε το εναλλάξ με το flannel πουκάμισο και συνδύασε με τα σωστά αξεσουάρ. Διαχρονικά μπορείς να το φορέσεις με ένα ζιβάγκο και jeans, με δερμάτινη φούστα ή παντελόνι για double leather look και φυσικά με blazer.

Από τον συνδυασμό με πουκάμισο με denim maxi φούστα της Emili Sindlev μέχρι το slip dress της Lucy Williams, συνέχισε παρακάτω για να δεις τους τρόπους που το φόρεσαν τα fashion girls.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Foreman (@alexisforeman)

Η Σκανδιναβή Emili Sindlev συνδύασε το μαύρο δερμάτινο πουκάμισο με μια denim φούστα, mules κι ένα t-shirt «Someone in New York Loves Me» στο σόου Khaite στη Νέα Υόρκη.
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Η Lucy Williams φόρεσε το μαύρο δερμάτινο πουκάμισό της πάνω από ένα μαύρο slip φόρεμα και συνδύασε με loafers και κοσμήματα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02)

Το ιδιαίτερο δερμάτινο πουκάμισο της Νορβηγίδας it-girl Nina Sandbech έχει 70s επιρροές και αναδεικνύει το φωτεινό της ντύσιμο. Οι ροζ γόβες της; Υπέροχες.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)