Αν και υποδεχτήκαμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού με μια μικρή βροχή, οι προετοιμασίες και το search για μια ξεχωριστή εμφάνιση στις παραλίες δεν σταματά!

Style στην παραλια savoir ville 5

Το τσόχινο καπέλο που αγαπήθηκε και φορέθηκε σε όλους τους χρωματικούς τόνους δίνει την θέση του στο πιο must have κομμάτι της σεζόν για την παραλία! Μεγάλα ή μικρότερα τα ψάθινα καπέλα έχουν κάνει δυναμικό come back! Η επιλογή ενός χειροποίητου straw καπέλου σίγουρα θα είναι μια πολύ έξυπνη επένδυση καθώς θα δώσει μια extra δόση μοναδικότητας στην εμφάνιση μας!

Style στην παραλια savoir ville (4)

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν το πλέον αναπόσπαστο αξεσουάρ κάθε γυναίκας! Πριν από λίγα χρόνια τα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά έκαναν την ξεχωριστή εμφάνιση τους και ήδη έχουν αποκτήσει θερμούς υποστηρικτές! Στρογγυλά, τετράγωνα ή τύπου cat eye, στο χρώμα του φυσικού ξύλου ή σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις θα αποτελέσουν το απόλυτο trend του καλοκαιριού!

Style στην παραλια savoir ville (1)

Ως γνωστόν το καλοκαίρι απαιτεί ανοιχτόχρωμα ρούχα! Το κλασικό λευκό βέβαια βρίσκεται πάντα στην πρώτη μας επιλογή, εξάλλου είναι και το χρώμα που έχουμε συνδυάσει με τα ελληνικά νησιά! Η νέα τάση με μεταξοτυπίες και τα ζωγραφισμένα T-shirt θα μας δώσει μια καλή ευκαιρία να ανανεώσουμε τις επιλογές μας για την παραλία.

Style στην παραλια savoir ville (3)

Η αδυναμία κάθε γυναίκας στις τσάντες είναι γνωστή, πως θα μπορούσαμε λοιπόν να μην διαλέξουμε με προσοχή την πιο it summer bag! Μία ψάθινη τσάντα θα είναι η πρώτη μας επιλογή ωστόσο γιατί να μην τολμήσουμε να κυκλοφορήσουμε με το νέα trend της εποχής την γνωστή σε όλες μας πια bucket bag!

Style στην παραλια savoir ville (2)

Katerina Sfinari