Μετά τα dad sneakers και τις sock boots, τα λευκά παπούτσια είναι η επόμενη αμφιλεγόμενη τάση στα παπούτσια. Εκτός από τους celebrities που τα φόρεσαν πολύ στις Εβδομάδες Μόδας του 2018 το trend υποστήριξαν και οι μεγάλοι οίκοι. Ο Prada έδειξε λευκά παπούτσια στα shows για το φθινόπωρο που μόλις μας πέρασε.

Με έμπνευση από τα ‘80s και με μοντέρνες γραμμές, τα λευκά παπούτσια φαίνεται, μοιάζουν πολύ ανανεωμένα στις street style φωτογραφίες. Δείχνουν εξαιρετικά με μαύρα και καφέ outfits, αλλά και όποιο μονοχρωματικό outfit, και μάλλον τελικά με το σωστό styling ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας μας.

Για το πως να φορέσεις τα λευκά παπούτσια που και εσύ και εγώ κοιτάζουμε τόσο διστακτικά διάβασε τις παρακάτω συμβουλές από fashion ανθρώπους:  Το street style φέτος μας απέδειξε ότι τα λευκά παπούτσια αξίζουν την ευκαιρία τους Το street style φέτος μας απέδειξε ότι τα λευκά παπούτσια αξίζουν την ευκαιρία τους

Η Tamara Mellon, πρόεδρος και συν-ιδρύτρια του οίκου Jimmy Choo λέει “Το πιο σημαντικό κομμάτι που πρέπει να προσέξεις όταν φοράς λευκά παπούτσια είναι να ενσωματώνονται αρμονικά με το δέρμα σου και τα χρώματα των ρούχων σου ώστε να μη καταλήγει να κλέβει το spotlight της εμφάνισής σου.”

Το street style φέτος μας απέδειξε ότι τα λευκά παπούτσια αξίζουν την ευκαιρία τους Το street style φέτος μας απέδειξε ότι τα λευκά παπούτσια αξίζουν την ευκαιρία τους

Θα θυμόμαστε τη σχεδιάστρια αξεσουάρ Kate Spade για πολλούς λόγους αλλά και για τα κάτασπρα, διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες σανδάλια της. Η ίδια είχε πει: “Δεν ξέρω αν υπάρχουν κανόνες αλλά το να φοράς άσπρα παπούτσια τον χειμώνα είναι πρόκληση.”

Πιο διστακτικός ο Michael Kors έχει πει πως τα λευκά παπούτσια είναι ΟΚ για άνδρες και γυναίκες αρκεί να έχουν κάνει τέλειο styling σε όλη την υπόλοιπη εμφάνιση. “Δείχνουν τέλεια σε μαυρισμένη επιδερμίδα, με τέλειο pedicure, ιδανικά χωρίς κόκκινα νύχια. Και μη φοράς ΠΟΤΕ κάλτσες ή καλσόν με λευκά παπούτσια.

Το street style φέτος μας απέδειξε ότι τα λευκά παπούτσια αξίζουν την ευκαιρία τους Το street style φέτος μας απέδειξε ότι τα λευκά παπούτσια αξίζουν την ευκαιρία τους Το street style φέτος μας απέδειξε ότι τα λευκά παπούτσια αξίζουν την ευκαιρία τους Το street style φέτος μας απέδειξε ότι τα λευκά παπούτσια αξίζουν την ευκαιρία τους ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Οι 5 κυρίαρχες τάσεις στα κοσμήματα για τον λαιμό σου

Το app που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τα κατάλληλα outfits για τις γιορτές

Τα key items & τα style tips του γραφείου


photos: www.chikoshoes.com