Όλα όσα είδαμε στη Εβδομάδα Μόδας στη Στοκχόλμη, έρχονται για να μας αποδείξουν ακόμη μια φορά πως το σκανδιναβικό στιλ είναι ίσως αυτό που θέλεις να υιοθετήσεις φέτος το χειμώνα. Σύνολα σε αυστηρές γραμμές, ουδέτερα χρώματα και ανατρεπτικά prints έδωσαν μια πινελιά στο ανατρεπτικό street style στο όποιο παρευρέθηκαν γνωστά κορίτσια της μόδας και όχι μόνο. Παρακάτω θα βρεις ακόμα πιο πολλά tips για να εμπνευστείς από το φετινό street style και να δημιουργήσεις τις πιο fun επιλογές.

#Οversized Trend

Τα oversized πουλόβερ φέτος έρχονται πιο δυναμικά και συνδυάζονται με crop παντελόνια σε έντονα καρό εμπνευσμένα από το σκανδιναβικό στιλ.

20-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-street-style-2126733-600x0c

#Έντονα Χρώματα

Ένα από τα mega trends για αυτό το χειμώνα είναι τα έντονα χρώματα σε πουλόβερ τα όποια δημιουργούν ανατρεπτικούς συνδυασμούς και αποτελούν καθημερνά #ootd street style σύνολα.

image #Καρώ

Σε τσάντα, παπούτσι, σακάκι –παντελόνι το καρό είναι η κυρίαρχη τάση της φετινής σεζόν. Τόλμησε ένα total plaid σύνολο και συνδύασε το με sneakers για χαλαρές βόλτες στη πολη και χαλαρά σύνολα στη δουλεία.

20-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-street-style-2126729-600x0c #Ρίγες

Κάθετη ρίγα σε παντελόνι και oversized φούτερ και blazers ήταν τα 3 key points της φετινής εβδομάδα μόδας στη Στοκχόλμη. ΕΣΥ, θα το τολμήσεις;

image-2