Όταν οι άνθρωποι συμβουλεύονται την αστρολογία, δύο πράγματα τους ενδιαφέρουν πραγματικά: Ο έρωτας και τα οικονομικά. Η αστρολογία μπορεί να προσφέρει στους πελάτες ένα εργαλείο για να δουν τη ζωή τους μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Ο αστρολόγος μπορεί να σου δώσει σημαντικές πληροφορίες, όμως οι απαντήσεις που αναζητάς θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά εσένα. Σταμάτα, λοιπόν, να ρωτάς τον αστρολόγο σου για το χάρτη του crush σου.

Όπως αποκαλύπτουν οι αστρολόγοι, συμβαίνει συχνά να βρίσκονται αντιμέτωποι με ερωτήσεις ανθρώπων για άλλους ανθρώπους, γεγονός που, όπως λένε, τους φέρνει σε πραγματικά δύσκολη θέση.

Πρόκειται για μια ηθική ανησυχία, όπως εξηγούν, καθώς το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο δεν δίνει το δικαίωμα στον αστρολόγο να κοιτάξει βαθύτερα στον αστρολογικό του χάρτη. Κάτι τέτοιο είναι πέρα από τα επιτρεπόμενα όρια της δικαιοδοσίας του.

Η αστρολόγος Jaime Wright εξηγεί στο Purewow ότι «η βιωμένη εμπειρία του πελάτη είναι αυτή που δίνει ζωή σε ένα γράφημα. Πάντα λέω ότι ο καθένας ξέρει περισσότερα για τη ζωή του από μένα. Το ίδιο ισχύει και με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ξέρεις περισσότερα γι’ αυτό και για το πώς σε κάνει να αισθάνεσαι. Επομένως, αυτό που σε απασχολεί πραγματικά δεν είναι ο χάρτης τους».

Τι μπορείς να ρωτήσεις έναν αστρολόγο

Ο αστρολόγος δεν μπορεί να αναλύσει το χάρτη ενός άλλου ατόμου, χωρίς την άδειά του. Αυτό που μπορείς να του ζητήσεις είναι να αναλύσει τον δικό σου χάρτη και να σου δώσει απαντήσεις σχετικά με τον έρωτα και τις σχέσεις.

Άλλωστε, δεν έχει τελικά τόση σημασία πόσο «συμβατά» είναι τα ζώδιό σας. Οποιαδήποτε σχέση μπορεί να λειτουργήσει εάν και τα δύο μέρη είναι πρόθυμα να εργαστούν γι’ αυτό. Ρωτώντας «ποιο σημάδι είναι καλό για μένα;» είναι ένας τόσο τρόπος για να εξετάσεις τη συμβατότητα, ειδικά όταν ο δικός σου γενέθλιος χάρτης κρύβει πληθώρα πληροφοριών τόσο για σένα, όσο και για τις σχέσεις σου με τους άλλους.

Εξετάζοντας την Αφροδίτη σου, τον 7ο οίκο και τον κυβερνήτη του, τον 5ο οίκο και τον κυβερνήτη του, ένας αστρολόγος μπορεί να σου αποκαλύψει τόσα πολλά για τη σχέση σου, το τι σε ελκύει στους άλλους και τι πραγματικά αναζητάς από έναν σύντροφο. «Μπορώ να σου πω εάν είναι πιο πιθανό να γνωρίσεις κάποιον σε μια εφαρμογή ή σε ένα μαγαζί. Μπορούμε να βρούμε τις ιδανικές στιγμές κάθε μήνα, ώστε να φορέσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βγεις εκεί έξω. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ψάχνεις, ώστε να μπορείς να το διακρίνεις καθαρά όταν τελικά έρθει στο δρόμο σου.