Η Μάρα Πέντζου, ο άνθρωπος πίσω από το resortwear -αγαπημένο μας- brand Etoile Coral, παραπάνω από επτά χρόνια τώρα καταφέρνει να ενώνει δύο μεγάλες αγάπες όλων μας: Τη μόδα και τα ταξίδια.

Με ειδίκευση στις resort συλλογές, διαχρονικά πια, οι εικόνες της Ελλάδας και του κόσμου είναι η βάση για το τελικό αποτέλεσμα των δημιουργιών Etoile Coral.

Έτσι έγινε και με τη νέα συλλογή SS2022.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και τις γραμμές που κολακεύουν κάθε σχήμα, τα λινά και βαμβακερά ρούχα των συλλογών είναι κεντημένα και γίνονται απαραίτητα αντικείμενα για κάθε κοσμοπολίτικη εμφάνιση, με σκοπό να μας μετατρέψουν σε Αφροδίτη  της Μήλου, του 21ου αιώνα.

Αν προσέξεις καλύτερα θα παρατηρήσεις πως κάθε συλλογή είναι ένα ταξίδι στις χρυσές παραλίες των νησιών της Μεσογείου, στις λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις του Αιγαίου, στα χρώματα της μπουκαμβίλιες και στη λάμψη του καλοκαιρινού ήλιου.

Με έμπνευση από την απαράμιλλη ομορφιά της Μήλου η πρόσφατη συλλογή Spring Summer 2022 μας ταξιδεύει στο νησί των Κυκλάδων με σκοπό να γνωρίσουμε τους κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας, μέσα από τη μόδα.

“Περπάτησε σαν νύμφη στο σεληνιακό τοπίο της παραλίας του Σαρακίνικου, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στους όρμους της Χώρας και ανακάλυψε τα χρώματα του τόπου στο ψαροχώρι Κλίμα, γνωστό για τα χρωματιστά σπίτια του.” μας παροτρύνει η σχεδιάστρια.

Dione Dress

Dione Black Dress

Hermione Olive Dress

Areti Top

Hermione Black Maxi Dress

Capri Dress

Ανακάλυψε περισσότερα για τo Etoile Coral