Φέτος οι πλατφόρμες ψυχαγωγίας αποφάσισαν να φέρουν τα Χριστούγεννα νωρίτερα στις οθόνες μας. Το Netflix ήδη ανακοινώνει σταδιακά τις χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες του, με πολλές από τις κυκλοφορίες να γίνονται μέσα στον Νοέμβριο. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μέσα. Για παράδειγμα, το Apple TV+ δεν άργησε να κυκλοφορήσει το trailer για την πρώτη του χριστουγεννιάτικη παραγωγή για φέτος, την νέα ταινία Spirited, με πρωταγωνιστές τον Will Ferrell και τον Ryan Reynolds.

Το Spirited ξαναφέρνει στη μεγάλη οθόνη την κλασική ιστορία του Κάρολου Ντίκενς

Μπορεί να την έχεις δει εκατοντάδες φορές από την παιδική σου ηλικία, σίγουρα όμως ποτέ δεν θα καταφέρεις να την βαρεθείς. Ο λόγος για την κλασική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς. Έτσι, και στο Spirited, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το φάντασμα των Χριστουγέννων επιλέγει μία “χαμένη”, πιο σκοτεινή ψυχή, η οποία θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει μέσα από τις επισκέψεις των τριών πνευμάτων. Ο “Σκρουτζ” της υπόθεσης στο Spirited είναι ο Clint Briggs, τον οποίο υποδύεται ο Ryan Reynolds.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Clint δεν έχει καμία όρεξη να διορθώσει πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή του. Του αρέσει η κάπως μίζερη ζωή που έχει επιλέξει και πορεύεται με αυτή σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο, το φάντασμα των Χριστουγέννων έχει διαφορετική άποψη. Προσπαθεί να τον πείσει να αναθεωρήσει το παρελθόν, το παρόν αλλά και να πάρει κάποιες διαφορετικές αποφάσεις για το μέλλον του. Για πρώτη φορά στα χρονικά, η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Ντίκενς λέγεται από την οπτική γωνία των φαντασμάτων, μία επιλογή που κάνει την αφήγηση ακόμη πιο διασκεδαστική.

Το Spirited συνδυάζει το κλασικό παραμύθι με τη μουσική

Τα εύθυμα τραγούδια και τα covers των αγαπημένων μας χριστουγεννιάτικων τραγουδιών φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την ταινία. Με μερικές στιγμές που θυμίζουν πραγματικό μιούζικαλ, η ταινία αναμένεται να κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Το Spirited θα κάνει πρεμιέρα στο AppleTV+ στις 18 Νοεμβρίου.