Η Sony Pictures και η Marvel Studios πέρυσι παρουσίασαν τον βρετανό ηθοποιό που θα υποδυθεί το νέο Spider-Man. Ο Tom Holland είναι ο Peter Parker στη νέα τριλογία του Spider-Man η οποία αναμένεται στις αρχές του 2017. Η πρώτη ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Jon Watts (Cop Car).

Μέχρι να βγει η ταινία μάθε περισσότερα για το νέο Spidey:

1355996720031.cached-1280x853

1. Είναι ο νεότερος από όσους έχουν πάρει μέχρι σήμερα το ρόλο. Ο βρετανός ηθοποιός είναι μόνο 19 ετών, πολύ νεότερος από τον Toby Maguire και τον Andrew Garfield. Με τον Holland  στο καστ η νέα ταινία είναι η πρώτη που πλησιάζει στην ρεαλιστική ηλικία του Peter Parker ο οποίος είναι μαθητής 15 στα 16.

2. Ξεκίνησε από το θέατρο. Ο ηθοποιός ξεκίνησε το 2006 από το θέατρο όταν ένας χορογράφος τον εντόπισε σε ένα χορευτικό φεστιβάλ του σχολείου του. Μετά από δύο χρόνια τον είδαμε στο West End και στο μιούζικαλ Billy Elliot στο ρόλο του Michael, φίλου του Billy.

3. Έχει ήδη λάβει κριτικές. Αφού τελείωσε με τον ρόλο του στο Βilly Elliot το 2010, ο Holland βρέθηκε στη ταινία The Impossible με την Naomi Watts και τον Ewan MGregor. Ενώ η Watts προτάθηκε για πολλά βραβεία, ο Holland κέρδισε κάμποσες θετικές κριτικές. Επίσης κέρδισε το βραβείο Best Breakthrough Actor του National Board of Review και το Best Performance by a Leading Young Actor στα Young Artist Awards.

4. Τον έχεις δει ήδη με τον Chris Hemsworth. Ο Holland πρωταγωνίστησε δίπλα στον Chris Hemsworth στην ταινία In the Heart of the Sea.

5. Ζει με τους γονείς του Ο πατέρας του είναι φωτογράφος και η μητέρα του κωμικός και συγγραφέας. Ζει μαζί τους και με τους τρεις μικρότερους αδερφούς του.