Τώρα που η δεύτερη σεζόν της Valeria κυκλοφόρησε και την είδες μέσα σε σχεδόν 24 ώρες, χρειάζεσαι κάτι για να γεμίσει το κενό. Η επιθυμία σου φαίνεται να εισακούστηκε μιας και θα κυκλοφορήσει σύντομα η νέα ταινία του Netflix, Sounds like Love. Ωστόσο, το καλύτερο δεν σου το έχουμε πει ακόμη. Η ταινία θα βασιστεί στα μυθιστορήματα της Elísabet Benavent, της συγγραφέας που έγραψε και τις ιστορίες της Valeria.

To Sounds like Love ακολουθεί τη Macarena, μία γυναίκα στα 28 που μέχρι τώρα ένιωθε πολύ loser

Τώρα όμως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα για τη Macarena κι εκείνη αισθάνεται ότι γίνεται ένα από τα cool κορίτσια. Το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής της είναι η δουλειά της. Εκείνη εργάζεται ως βοηθός για μία fashion influencer και τα πράγματα δεν κυλούν σχεδόν ποτέ αρμονικά. Θυμάσαι τι γινόταν στο The Devil Wears Prada; E, φαντάσου κάτι αντίστοιχο στη Μαδρίτη.

Η Macarena για πρώτη φορά προσπαθεί να τακτοποιήσει όλες τις πτυχές της ζωής της. Αυτή την προσπάθεια έρχεται φυσικά να καταστρέψει ο αινιγματικός πρώην της, Leo. Μολονότι η ίδια ξέρει πόσο κακή ιδέα θα ήταν να ξαναμπλέξει μαζί του, εκείνη τελικά αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον ίδιο και τα συναισθήματα που έχει για εκείνον. Σε όλο αυτό φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτερές της φίλες. Εκείνες ξέρουν ποιο είναι το καλό της Macarena, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνη τις ακούει!

Ήδη από το trailer συνειδητοποιείς την ομοιότητα της Macarena με άλλες ηρωίδες που έχεις αγαπήσει παλιότερα

Ολόκληρη την ιστορία την παρακολουθούμε μέσα από τη δική της αφήγηση. Γι’ αυτό κι εκείνη δεν διστάζει ποτέ να γυρίσει, να κοιτάξει κατάματα την κάμερα και να μας απευθύνει το λόγο. Ακριβώς όπως έκανε και η Fleabag, με τον πιο κυνικό τρόπο. Προφανώς δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστεί κανείς το επίπεδο της Phoebe Waller-Bridge. Ωστόσο, η ειλικρίνεια που βγάζει αυτή η αμεσότητα, είναι αυτό που τελικά σε κερδίζει σε μία τέτοια ιστορία.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix στις 29 Σεπτεμβρίου.