Τα μπισκότα τα αγαπάμε. Είναι αυτό το γλύκισμα που θέλουμε να υπάρχει πάντα στο σπίτι μας, και ας χρησιμοποιούμε τη δικαιολογία πως περιμένουμε καλεσμένους. Η αλήθεια είναι πως σπάνια μπορείς να φας μόνο ένα μπισκότο! Εάν σου αρέσουν και εσένα τόσο πολύ ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή από το blog mrsolivespoon για soft cookies χωρίς γλουτένη.

Ακόμα και εάν δεν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη αυτή είναι μια συνταγή η οποία σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις!

Υλικά:

  • 200 γραμμάρια κουβερτούρα υγείας χωρίς γλουτένη
  • 2 αυγά
  • 60 γραμμάρια βούτυρο
  • 3 γραμμάρια baking powder χωρίς γλουτένη
  • 50 γραμμάτια λευκή κουβερτούρα χωρίς γλουτένη
  • 50 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος χωρίς γλουτένη
  • 180 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη

Εκτέλεση:

Λιώσε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα υγείας μαζί με το βούτυρο. Πρόσθεσε μέσα τα αυγά και ανακάτεψε να ενσωματωθούν τα υλικά. Συνέχισε κοσκινίζοντας το baking powder και το αλεύρι και ενσωμάτωσε σταδιακά μέχρι να γίνουν ένα. Άφησε στο ψυγείο για 30 λεπτά το μείγμα και μετά με ένα κουτάλι βάλε στο ταψί μια δόση από το μείγμα. Κόψε σε μικρά κομμάτια τη λευκή και τη γάλακτος κουβερτούρα και βύθισε κομμάτια μέσα και πάνω στη ζύμη. Τοποθέτησε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήσε στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά.

Άφησέ τα να κρυώσουν σε μια σχάρα και είναι έτοιμα να τα απολαύσεις!

Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο: mrsolivespoon