Είναι πολύ πιθανό να συμβεί: Βγαίνεις ραντεβού μαζί του, περνάτε καλά, αλλά δεν σου κάνει το κλικ. ΟΚ. Και τώρα πώς του λες ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο;

Καμιά φορά είναι εύκολο να μην πεις αυτό που νιώθεις για να μη στεναχωρήσεις τον άλλον φοβούμενη μήπως έρθεις σε δύσκολη θέση. Από την άλλη όμως, αν δεν το ξεκαθαρίσεις, δίνεις πάτημα για να συνεχίσει οποιαδήποτε συζήτηση που θα σε επιβαρύνει ψυχολογικά εφόσον στην ουσία καταπιέζεσαι. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν που νιώθεις πως κάτι δεν θα προχωρήσει, ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να δώσεις στον άλλον να καταλάβει πως δεν θα υπάρξει συνέχεια;

Παρακάτω θα βρεις τις φράσεις που θα σε σώσουν!

Στείλε μου όταν φτάσεις!

Μετά από ένα ραντεβού, έτσι δείχνεις στον άλλο πως τον συμπάθησες. Παράλληλα είναι και αρκετά φιλικό και απλό. Επίσης, έτσι, όταν επικοινωνήσει με μήνυμα θα είναι πολύ πιο εύκολο να του πεις πως δε θέλεις να το συνεχίσετε. Έτσι γλιτώνεις και το να κάνεις αυτή την άβολη συζήτηση στο τέλος του πρώτου (και τελευταίου) ραντεβού.

Καλή επιτυχία με _____ αυτή την εβδομάδα!

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας, ανέφερε πως έχει μία μεγάλη παρουσίαση ή κάτι άλλο για το οποίο συζητήσατε. Με αυτή τη φράση, ο άλλος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να περιμένει παραπάνω επικοινωνία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αφού ακόμα και το “καλή επιτυχία” του το έστειλες από τώρα.

Ευχαριστώ για το ποτό και την παρέα…

Στην προκειμένη περίπτωση ο άλλος δεν μπορεί να απαντήσει πολλά παραπάνω από ένα ευχαριστώ και εγώ. Ακριβώς εκεί λοιπόν είναι εκεί που φεύγεις εσύ για να μην φτάσετε στο να κανονίσετε πότε θα τα ξαναπείτε. 

Έχεις τρόπο να γυρίσεις σπίτι; 

Έτσι ναι μεν είσαι ευγενική και καλή και δείχνεις πως δεν θα κατευθυνθείτε προς την ίδια κατεύθυνση. Ο καθένας θα πάρει το δρόμο του. 

Δώσε ένα φιλί στο σκυλάκι σου από εμένα

Δε θα φτάσετε στο να το γνωρίζεις από κοντά ποτέ άλλωστε… Οπότε μπορείς απλά να στείλεις την αγάπη σου στο ζωάκι. Και κάπως έτσι ο άλλος καταλαβαίνει πως από τους δυο τους, μόνο ο σκύλος μπορεί να περιμένει φιλάκι από εσένα. 

Δεν πέρασα καλά. Αντίο. 

Συμβαίνουν και αυτά. Τυχαίνουν και οι περιπτώσεις που άλλος είναι αντιπαθητικός, απαράδεκτος και γενικά δε σε νοιάζει τι θα πει. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλό να τα λες τα πράγματα ακριβώς όπως είναι για να τα βγάζεις από μέσα σου. 

Featured image: Elite Daily