Τι είναι το Sleep-Storming και πώς μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις πιο παραγωγική;

Τι είναι το Sleep-Storming και πώς μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις πιο παραγωγική;

Ξέρουμε ότι ένας ποιοτικός ύπνος κρατάει το δέρμα μας σε καλή κατάσταση, τη διάθεσή μας σταθερά ανεβασμένη και το βάρος μας υπό έλεγχο. Μπορεί, όμως, ένα οχτάωρο καλού ύπνου να σε βοηθήσει να οργανώσεις γρήγορα και εύκολα την άδειά σου και όσα χρειάζονται οι διακοπές σου; Ναι, σύμφωνα με το Calm, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται Sleep-Storming.

Τι είναι το Sleep-Storming;

Πρακτικά, σημαίνει το να εκπαιδεύσεις τον εγκέφαλό σου να παράγει καινούργιες ιδέες ακόμα και όσο κοιμάσαι. Πολύ cool.

Πώς μπορείς να το κάνεις;

Σκέψου ένα πρόβλημα που έχεις, κάτι που σε απασχολεί και χρειάζεται να το λύσεις. Προφανώς και δεν θα περιμένεις από το Sleep-Storming να λύσει τα μεγαλύτερα προβλήματα της ζωής σου, οπότε σκέψου πιο μικρά, καθημερινά, διαχειρίσιμα ζητήματα. Μπορείς να το προσπαθήσεις για το επόμενο meeting στη δουλειά για το οποίο πρέπει να σκεφτείς μια πολύ καλή ιδέα για να εντυπωσιάσεις τον manager σου, όχι όμως για να αποφασίσεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ψάξεις μια καλύτερη δουλειά. Έτσι, πριν πας για ύπνο, όρισε το ζήτημα που σε απασχολεί. Κλείσε τα μάτια σου και σκέψου το για μερικά λεπτά. Μετά, κατάγραψέ το σε ένα notebook και άφησέ το στο κομοδίνο σου. Τέλος, τα τελευταία λεπτά πριν σε πάρει ο ύπνος, συγκεντρώσου σε κάτι πιο χαλαρωτικό, εικόνες, ανθρώπους ή στιγμές που σε ηρεμούν.

Τι είναι το Sleep-Storming και πώς μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις πιο παραγωγική;

unsplash.com

Το Sleep-Storming μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις κοινά προβλήματα της καθημερινότητας που θέλοντας και μη επηρεάζουν ακόμα και τον ύπνο σου. Επίσης, ίσως με τη βοήθεια αυτής της νέας μεθόδου πάρεις επιτέλους απόφαση να αλλάξεις το στρώμα του κρεβατιού σου και να επενδύσεις σε ένα που θα σου προσφέρει την ποιότητα ύπνου που σου αξίζει.

Σε αυτό, εκτός από το Sleep-Storming, μπορεί να σε βοηθήσει και η Candia, με τη νέα συλλογή της, BODYFIX. Η Candia με μια νέα φιλοσοφία, καθώς και πίστη σε όσα προσφέρει ο Μεσογειακός τόπος, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει τη μοναδική συλλογή χειροποίητων στρωμάτων BODYFIX. Στα χειροποίητα αυτά στρώματα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ακατέργαστα φυσικά υλικά και δεν γίνεται καμία χρήση χημικών ουσιών. Με υλικά όπως τρίχα αλόγου, βαμβάκι με μαλλί και τρίχα καμήλας, η Candia μπορεί να σου εξασφαλίσει ποιοτικό ύπνο, κρατώντας μακριά την υγρασία και διατηρώντας το σώμα σου στην ιδανική θερμοκρασία.

Στο candia-strom.gr θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να προσφέρεις στον εαυτό σου τον ύπνο που αξίζεις.


featured photo: VERA_PETRUNINA/GETTY IMAGES
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.