Πως να πετυχεις το τελειο sleek look

Πως να πετυχεις το τελειο sleek look

Για να πετύχεις ένα κομψό και sleek look στα μαλλιά σου πρέπει να μάθεις να τιθασεύεις τις ανεπιθύμητες φύτρες των μαλλιών σου. Ναι ναι, εκείνες τις μικρές τριχούλες που αιωρούνται πάνω από το κεφάλι σου κάθε φορά που τα πιάνεις αλογοουρά και ορισμένες φορές τείνουν να σχηματίζουν ένα στεφάνι γύρω από αυτό. Για να μάθεις πώς να τις εξουδετερώσεις συνέχισε να διαβάζεις.

#Χρησιμοποίησε conditioner

Το πρώτο βήμα είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς conditioner σε κάθε λούσιμο, αφού είναι υπεύθυνο για την ενυδάτωση και την υγεία των μαλλιών σου. Εκτός από αυτό, υπάρχουν και τα κατάλληλα leave-in conditioners, τα οποία χρησιμοποιούνται είτε σε νωπά είτε σε στεγνά μαλλιά και μπορούν κάλλιστα να προλάβουν τα όποια σπασίματα της τρίχας.

#Όχι πια χτένα

Ποτέ σε βρεγμένα μαλλιά! Χτενίζοντας τα μαλλιά σου κάθε φορά που είναι βρεγμένα βοηθάς όλο και περισσότερο στην καταστροφή της τρίχας. Αντιθέτως, όταν χρησιμοποιείς χτένα σε τελείως στεγνά μαλλιά προλαμβάνεις οποιοδήποτε ατύχημα.

#Και όχι πια πετσέτα

Σίγουρα το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών χρησιμοποιεί πετσέτα για να στεγνώσει τα μαλλιά του και ακόμη πιο σίγουρα δε γνωρίζει τους κινδύνους αυτής της τόσο συνηθισμένης κίνησης. Όσο τα μαλλιά μένουν «κλειδωμένα» μέσα σε μία πετσέτα η σύστασή τους καταστρέφεται εφόσον μουλιάζουν και άρα, γίνονται πιο επιρρεπή στο να σπάνε και να μη συνεργάζονται κάθε φορά που προσπαθείς να τα φορμάρεις. Ως εναλλακτική μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε ένα απαλό T-shirt είτε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

#Σωστά προϊόντα

«Ό,τι δώσεις θα πάρεις». Το κλειδί στη σωστή περιποίηση των μαλλιών είναι τα σωστά προϊόντα. Αν έχεις μαλλιά που φριζάρουν χρησιμοποίησε μία κρέμα κατά του φριζαρίσματος, ενώ αν έχεις άγρια μαλλιά χρησιμοποίησε ένα λάδι ενυδάτωσης.

#Προστασία από τη θερμότητα.

Τα έχουμε πει και θα τα ξαναπούμε φίλη αναγνώστρια. Αν σκοπεύεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου είτε με πιστολάκι είτε με ισιωτική φρόντισε να χρησιμοποιήσεις νωρίτερα ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα.

#Μαντηλάκια κατά του σπασίματος της τρίχας

Για καλή σου τύχη στο εμπόριο υπάρχουν ειδικά μαντηλάκια που βοηθούν τα μαλλιά σου από τη στατικό ηλεκτρισμό που προκαλείται κάθε φορά που τα ακουμπάς.

#Κρέμα χεριών

Βάλε κρέμα χεριών στις παλάμες σου όπως θα έκανες κανονικά για να τη βάλεις στα χέρια σου. Έπειτα, πέρασε την απαλά στα μαλλιά σου χτενίζοντάς τα με τα δάχτυλα. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σου ενυδατώνονται, όπως ακριβώς γίνεται και με τα χέρια σου κάθε φορά που τους βάζεις κρέμα.

#Lip balm

Το lip balm λειτουργεί όπως ακριβώς και η κρέμα χεριών με τη μόνη διαφορά ότι εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ελάχιστη ποσότητα, ώστε να αποφύγεις ένα γλοιώδες αποτέλεσμα. Τα μαλλιά σου έτσι αποκτούν περισσότερη ζωηράδα.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.