Πολλές φορές δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο μακιγιάζ μας και στο πως θα φαινόμαστε όμορφες, αγνοώντας την υγεία της επιδερμίδας μας. Ξοδεύουμε γενναιόδωρα ποσά σε καλλυντικά, προσπαθώντας να καλύψουμε τις ατέλειές μας ( όποιες και αν είναι αυτές) και δεν σκεφτόμαστε πως με μερικά μόνο βήματα μπορούμε να τις εξαλείψουμε. Ο ύπνος, η σωστή και ισορροπημένη διατροφή και φυσικά το άφθονο νερό βοηθούν το δέρμα μας να φαίνεται λαμπερό και νεανικό.

Εκτός από τα παραπάνω, μεγάλη σημασία έχουν φυσικά τα προϊόντα που επιλέγουμε για την περιποίηση του προσώπου μας. Ένα gel καθαρισμού, μια ενυδατική κρέμα ή ένας ορός, μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στο δέρμα μας. Βέβαια, για να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν για σένα, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό, αφού κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικά προβλήματα.

Παρακάτω σου προτείνουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, χωρίζοντάς τα σε high end και drugstore, για σένα που θέλεις να ξοδέψεις κάτι παραπάνω και για σένα που θέλεις να αποκτήσεις ένα προϊόν value for money. Ας τα δούμε λοιπόν:

Καθαρισμός

skincare-savoir ville
Gentle Cleansing Milk, Caudalie – Cleansing Skin Cleanser, Frezyderm
Απολέπιση:
skincare-savoir ville 2
Flawless Skin Face Polish, Laura Mercier – Wild Rose exfoliator, Korres
Ενυδάτωση:
skincare-savoir ville 3
Moisture surge, Clinique – Deep Moisture Cream, Youth Lab
Serum:
skincare-savoir ville 4
Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum, Darphin – Vitamin E Moisture Serum, The Body Shop