Είναι blogger, έχει δικό της κανάλι στο YouTube, εμφανίζεται συχνά στο Macedonia Tv και πρόσφατα κυκλοφόρησε και τη δική της προσωπικής συλλογή με ρούχα. Η Σίσσυ Κυριάκου ή αλλιώς η γνωστή σε όλους μας «Sissy Validstyle» είναι η κοπέλα που κατάφερε να μας πείσει πως το ροζ είναι απαραίτητο στοιχείο του στυλ μας αλλά και της καθημερινότητας μας γενικότερα.

Ποια ακριβώς είναι η σχέση σου με τη μόδα ή το στυλ;

Λατρεύω το στυλ από όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι και επέμενα για τα ρούχα μου. Να σημειωθεί εδώ ότι είχα κάνει ολόκληρη φασαρία για να μπορέσω να φορέσω τη στολή πριγκίπισσας και να βγω έξω. Το στυλ και η μόδα είναι ακόμα και σήμερα κάτι που με κάνει να νιώθω απίστευτα δημιουργική και ευτυχισμένη.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που έχεις ζήσει έχοντας έναν τόσο διάσημο λογαριασμό στο Instagram; Οι στιγμές που με έχουν κάνει να συγκινηθώ, ήταν πολλές, άλλες πιο σημαντικές και μεγάλες και άλλες πιο απλές και καθημερινές. Μια πολύ σημαντική στιγμή ήταν όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα είμαι υποψήφια για τα βραβεία Marie Claire καθώς και όταν φωτογραφήθηκα για το DownTown. Στιγμές που με κάνουν επίσης να νιώθω απόλυτα ευγνώμων, είναι όταν λαμβάνω μηνύματα αγάπης από τα κορίτσια που με ακολουθούν, τα κορίτσια μου! Σε ποια στοιχεία lifestyle θεωρείς πως ασκείς μεγαλύτερη επιρροή στο κοινό σου; Πιστεύω ότι τους επηρεάζω στο να εκφράζουν τον πραγματικό τους εαυτό σε καθετί με το οποίο καταπιάνονται. Να είναι δυναμικές και να διεκδικούν όλα όσα ονειρεύονται. Δε θέλω να λέω ότι τους ασκώ επιρροή , αλλά ότι τους δίνω έμπνευση, όταν και αν την αναζητούν.
#Flashback🖤 . . . . . . . . #validstyle #fashion #style #fashionblogger #styleblogger #ootd #instafashion #instastyle #fashiongram #stylgram #outfitoftheday #ootd #lookbook #styleoftheday Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I S S Y K Y R I A K O U (@sissy_validstyle) στις

Τι θα συμβούλευες κάποια από τις συνδρομήτριες/ followers σου αν σου έλεγε πως θέλει να ακολουθήσει τα δικά σου βήματα;

Να το κάνει μόνο αν το αγαπά πολύ και να το αντιμετωπίσει με συνέπεια και όρεξη.

Ποιο θεωρείς πως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς σου;

Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι της συνεννόησης. Πρέπει να επικοινωνείς με τόσους πολλούς ανθρώπους και να κανονίζεις συνέχεια διαφορετικά πράγματα και πολλές φορές όλα αυτά παράλληλα.

Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει σε καθημερινή βάση;

Με χαλαρώνει πολύ να βλέπω ταινίες. Βλέπουμε άπειρες με το αγόρι μου και έτσι χαλαρώνουμε παρέα. Άλλη αγαπημένη συνήθεια είναι να βλέπω πολύ YouTube και να σκρολάρω στην αρχική μου στο Instagram (Social media junkie here…)

Θεωρείς πως πρέπει να παρουσιάζεις κάθε στιγμή της καθημερινότητας σου στο κοινό;

Όχι φυσικά, εξάλλου δεν τους ενδιαφέρουν τα πάντα. Δείχνω τα πράγματα που με εμπνέουν και τα οποία αγαπώ και θέλω να αγαπήσουν κι αυτοί. Κυρίως στυλ και ταξίδια και επίσης μιλάμε πολύ και λέμε τα δικά μας στα insta stories.