Με την αλλαγή της εποχής οι ανάγκες των μαλλιών αλλάζουν. Όμως, πόσες από εμάς γνωρίζουν πώς να επιλέξουν τα καταλληλότερα προϊόντα περιποίησης;

Η αλήθεια είναι πως, όσο κι αν απολαμβάνουμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέο προϊόν για τα μαλλιά και τα οφέλη που μπορεί να μας προσφέρει, αυτή η συνεχής πληροφόρηση καταλήγει συχνά να μας μπερδεύει.

Και τότε είναι που η βοήθεια ενός Olaplex hair expert είναι ένα πραγματικό δώρο.

Καθώς, όμως, η συμβουλή του Olaplex hair expert είναι όσο σημαντική όσο και η αλλαγή στην περιποίηση των μαλλιών μας, πάμε να δούμε τι ακριβώς είναι ένας hair expert και πώς μπορεί να σε βοηθήσει.

Για να μάθουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, μιλήσαμε με τον Δημήτρη Γκαρή, επαγγελματία κομμωτή και Educator της Olaplex Greece.

Τι κάνει ο Olaplex hair expert και πώς μπορεί να σε συμβουλεύσει

Με τη βοήθεια του Olaplex hair expert σχεδιάζετε την ιδανική ρουτίνα περιποίησης για να πραγματοποιήσεις όλα τα #hairgoals σου.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLAPLEX GREECE (@olaplex_greece)

Η διαδικασία ξεκινά με μια εξειδικευμένη διάγνωση από τον expert. Κατά τη διάρκεια της, αναλύετε με τον ειδικό τις ανάγκες των μαλλιών σου και το επιθυμητό σου αποτέλεσμα. Με βάση αυτά, σου προτείνει τον κατάλληλο συνδυασμό προϊόντων για να δεις τα μαλλιά σου υγιή και δυνατά, όπως τα ονειρεύεσαι!

Επιπλέον, ο Olaplex hair expert είναι πλήρως εκπαιδευμένος ώστε να μπορεί να βοηθήσει και όσες έχουν υποστεί πολλές χημικές επεξεργασίες και τα μαλλιά τους έχουν καταστραφεί σε σημαντικό βαθμό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνδυάζει συνήθως θεραπείες Olaplex στο κομμωτήριο με προϊόντα στο σπίτι για να επαναφέρει την υγεία των μαλλιών.

Ο Δημήτρης Γκαρής σημειώνει ότι “τώρα το καλοκαίρι, τα μαλλιά έχουν ακόμα περισσότερη ανάγκη από καλά και ποιοτικά προϊόντα, τα οποία θα διασφαλίσουν την υγεία και τη λάμψη τους. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο ήλιος και η ζέστη τείνουν να αφυδατώνουν τα μαλλιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να χάνουν τη λάμψη και την ελαστικότητα τους. Επίσης, το χρώμα τους ξεθωριάζει ενώ γίνονται ξηρά και άτονα με έντονο φριζάρισμα. Η Olaplex έχει τη λύση για όλα τα παραπάνω προβλήματα και ο hair expert θα σε καθοδηγήσει πλήρως!”

Πού και πώς μπορείς να συμβουλευθείς έναν Olaplex hair expert

Αρχικά, μπορείς να βρεις τους hair experts σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Olaplex. Εκεί, οι κομμωτές έχουν εκπαιδευτεί για να κάνουν τη σωστή διάγνωση και μπορούν να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Παράλληλα, σε επίπεδο συμβουλής και καθοδήγησης, μπορείς να απευθυνθείς και στη σελίδα Olaplex Greece στο Instagram. Εκεί θα βρεις λεπτομέρειες για όλα τα προϊόντα με οδηγίες χρήσης και συμβουλές.

Δες εδώ τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της περιοχής σου.

Κάθε ποτέ είναι καλό να συμβουλεύεσαι τον hair expert;

Οι ανάγκες στα μαλλιά μας είναι συνεχείς. Αρκεί απλά να αναλογιστούμε ότι όλο το χρόνο τα βάφουμε, τα χτενίζουμε, χρησιμοποιούμε λαστιχάκια, κάνουμε κακό ξεμπέρδεμα, κοκ. Όμως, κατά την αλλαγή των εποχών αλλάζουν και οι ανάγκες τους. Έτσι, αλλάζουν και οι προτάσεις του ειδικού. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι πιθανότατα θα σου προτείνει κάποια extra προϊόντα για ηλιοπροστασία και ενυδάτωση.

Είναι καλύτερο να συμβουλευθείς τον hair expert πριν τις διακοπές για πρόληψη ή στο τέλος του καλοκαιριού για επανόρθωση;

Ιδανικά και στις δύο περιστάσεις. Πριν φύγουμε για διακοπές χρειάζεται να βάλεις στο νεσεσέρ σου τα απαραίτητα προϊόντα για προστασία από τον ήλιο και ενυδάτωση.

Παράλληλα, στην επιστροφή σου, πιθανότατα θα χρειάζεσαι και ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα και το κούρεμα σου. Τότε, ο Olaplex hair expert, ενώ ανανεώνει το χρώμα και το κούρεμα σου, θα σου προτείνει την κατάλληλη θεραπεία και τα προϊόντα που θα επαναφέρουν την υγεία των μαλλιών μετά τη φθορά του ήλιου και του καλοκαιριού.

Ανακάλυψε περισσότερα για τα προϊόντα της Olaplex στο site και στο Instagram.