Τα παρακάτω ζώδια δε συμβιβάζονται εύκολα στις ερωτικές τους σχέσεις και αυτό μπορεί να τα κάνει δύσκολα στη συνεννόηση.

Μήπως ο σύντροφός σου ανήκει σε κάποιο από αυτά τα ζώδια;

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο γοητευτικά ζώδια. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό έχουν χιούμορ, είναι συναισθηματικά, αγαπούν δυνατά και είναι πολύ πιστά. Ωστόσο, ό,τι έχει να κάνει με το δουλέψουν τα θέματά τους στις σχέσεις, είναι αρκετά δύσκολα. Αν προκύψει κάποιο θέμα στο οποίο φταίει, ένας Ταύρος θα μείνει σταθερός στα όσα πιστεύει και θα κλείσει κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Δύσκολα θα ακούσει και θα δώσει μια ευκαιρία στη σκοπιά του άλλου.

Λέων

Τα Λιοντάρια είναι οι ντίβες του ζωδιακού κύκλου. Τους είναι αρκετα δύσκολο να σκεφτούν σοβαρά τις ανάγκες των άλλων. Ειδικά όταν κοντράρονται με τις δικές τους. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται για τη σχέση τους, απλά νιώθουν άβολα όταν χρειάζεται να αλλάξουν το δικό τους πρόγραμμα για χάρη άλλων. Είναι αφοσιωμένοι σύντροφοι, αλλά αυτή η αγάπη τους για τις δικές τους ρουτίνες τους κάνει ξεροκέφαλους και δύσκολους στη συμβίωση.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ατρόμητος και ξεροκέφαλος. Ακόμα και όταν η ζωή γίνεται λίγο tricky και επιβάλλει ελιγμούς. Ωστόσο, παρόλο που δεν αλλάζει γνώμη εύκολα, με τη σωστή επικοινωνία μπορεί σιγά σιγά να καταλαβαίνει καλύτερα τι έχοει ανάγκη ο σύντροφός του. Ο Σκορπιός είναι έξυπνος και εξαιρετικά σέξυ, και με τη σωστή διαχείριση γίνεται ένας τρυφερός σύντροφος.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι βάζουν πάνω απ’όλα τη δικαιοσύνη, και αυτό τους κάνει εξαιρετικούς δικηγόρους. Σε ό,τι εχει να κάνει όμως με τον έρωτα, είναι δύσκολο να κάνεις αυτό το ζώδιο να δει τα πράγματα αντικειμενικά. Πρόκειται για το πιο προσγειωμένο ζώδιο της γης και έτσι, αν νιώσει πως χάνει το δίκιο του, γίνεται εξαιρετικά επικριτικό. Σε σημείο που κάνει τον σύντροφό του να νιώθει ένοχος. Ο Αιγόκερως βλέπει παντού red flags, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν.

featured image: elitedaily.com