Σημάδια που σου δείχνουν πως ένα Ταύρος δεν σε συμπαθεί ιδιαίτερα

Σημάδια που σου δείχνουν πως ένα Ταύρος δεν σε συμπαθεί ιδιαίτερα

Οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε όταν δεν συμπαθούμε κάποιον να μην του το δείξουμε. Ή να μην του το δείξουμε με τέτοιον τρόπο που ίσως προσβληθεί. Βέβαια υπάρχουν και στιγμές που δεν μας νοιάζει πως θα εκλάβει ο άλλος τη δυσαρέσκειά μας. Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου η αλήθεια είναι πως όταν δεν συμπαθείς κάποιον, φαίνεται. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα σημάδια που σε προδίδουν, ακόμα και τις φορές που θέλεις να μην δείξεις την αντιπάθειά σου σε κάποιον;

Απομακρύνεσαι από κοντά του

Όταν βρεθείς στον ίδιο χώρο με κάποιον που δεν συμπαθείς προσπαθείς να μην έχετε ιδιαίτερη επαφή. Στέκεσαι σε απόσταση, δεν του απευθύνεις τον λόγο, γενικά κάνεις σαν να μην υπάρχει. Ακόμα και όταν αυτός, μη έχοντας καταλάβει την αντιπάθειά σου, σε πλησιάσει τότε εσύ απομακρύνεσαι από κοντά του.

Αγνοείς τον άλλον

Το ότι κάνεις πως κάποιος που δεν συμπαθείς είναι αόρατος όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο είναι γνωστό. Εσύ το πηγαίνεις όμως και ένα βήμα παρακάτω και καταφέρνεις να αγνοείς τον άλλον ακόμα και όταν είναι μακριά. Άλλωστε ειδικά όταν ο άλλος είναι μακριά σου είναι ακόμα πιο εύκολη αυτή η πρακτική. Ο μόνος χώρος που προσπαθείς, εάν και δεν το καταφέρνεις πάντα, να κρατάς τα προσχήματα είναι ο επαγγελματικός. Σε όλες τις υπόλοιπες φάσεις τις ζωής σου δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να κρατάς επαφή με ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν.

Το λες ξεκάθαρα

Υπάρχουν  φορές που οι γύρω σου δεν καταλαβαίνουν, η δεν θέλουν να καταλάβουν, πως δεν τους συμπαθείς. Έτσι συνεχίζουν να θέλουν να βρίσκονται κοντά σου και να αποζητούν τον χρόνο σου. Εάν είναι κάποιος που δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η άποψή του για εσένα τότε δεν σου αφήνει άλλη επιλογή. Του εκφράζεις ξεκάθαρα τα συναισθήματα σου για το πρόσωπό του. Σε αντίθεση με τον Σκορπιό που δεν του αρέσει να κλείνει πόρτες και να χαλάει καρδιές, εσύ είσαι 100% ειλικρινής. Θέλεις να ξέρει ο άλλος τι ακριβώς νιώθεις. Ακόμα και εάν τον πονέσει.

Σε περίπτωση που δεν είσαι Ταύρος αλλά συναναστρέφεσαι με αρκετούς, τότε τα παραπάνω σημάδια ίσως σου κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη καταλαβαίνοντας ποιοι από αυτούς σε συμπαθούν πραγματικά.

featured photo: unsplash.com/@austinchan
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.