Πριν λίγο καιρό είδαμε τα short cuts, ως τα πιο must που θα επιλέξεις για το χειμώνα. Αυτή τη φορά θα σου προτείνουμε το κοντό hair cut για λίγο πιο πρακτικούς λόγους, πέρα από τους αισθητικούς. Αν η ποιότητα των μαλλιών σου ανήκει στην κατηγορία της λεπτής τρίχας, σίγουρα θα γνωρίζεις τα προβλήματα που προκύπτουν. Η λεπτή τρίχα δεν βοηθά στο φορμάρισμα των μαλλιών, το ξέρουμε όλοι.

Η λύση λοιπόν είναι τα πιο δημοφιλή short cuts που θα δώσουν σίγουρα στα μαλλιά σου όγκο, στυλ αλλά και κατάλληλο σχήμα. 

Asymmetrical Lob:

Το ασύμμετρο καρέ είναι το haircut που θα σε βοηθήσει να δώσεις τον απόλυτο όγκο στα μαλλιά σου. Κοντό από πίσω και πιο μακρύ από μπροστά, ένα διαχρονικό αλλά και μοντέρνο κούρεμα που θα σου λύσει τα χέρια. Δοκίμασε εύκολα χτενίσματα, δίνοντας όγκο από πίσω.

MomFabulousBlog
MomFabulousBlog

Wavy Bob:

Το κούρεμα αυτό είναι αρκετά κοντό ως κλασικό bob. Μπορείς να εστιάσεις στα κυματιστά μαλλιά, «ανοίγοντας» τις μπούκλες σου ώστε να δώσεις όγκο αλλά και να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.

shorthaircut.com
shorthaircut.com

Bob with deep sidepart:

Τι σημαίνει αυτό;; Εδώ έχουμε και πάλι την επιλογή του bob haircut αλλά εστιάζουμε στο γύρισμα των μαλλιών απ τη μια πλευρά (χωρίστρα στην άκρη). Έτσι θα πετύχεις όγκο και τέλειο σχήμα!

8abd21aad43926fb2171c0c5c89c93cc
disney.wikia.com

Modern Pompadour:

Αν είσαι τολμηρή μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό αγορίστικο pompadour, δηλαδή ένα haircut πολύ κοντό από πίσω αλλά με όγκο στην μπροστινή πλευρά.

shorthaircut.com
shorthaircut.com

Slicked back and short:

Ένα από τα πιο κομψά κουρέματα και στυλ της εποχής. Αν επέλεξες καρέ μέχρι τον ώμο, τόλμησε να κάνεις ένα wet look δίνοντας όγκο μπροστά.

stylebistro.com
stylebistro.com

Highlights & low lights: 

Tα κυματιστά μαλλιά δίνουν τον απόλυτο όγκο στον short hair cut σου. Ένα ακόμα σημαντικό tip είναι και οι ανταύγειες σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε να δίνουν την αίσθηση ενός πιο σχηματισμένου χτενίσματος.

hairstyles.shopiowa.us
hairstyles.shopiowa.us

Αν όντως κι εσύ ταλαιπωρείσαι απ την λεπτή τρίχα των μαλλιών, καλό θα ήταν να προσέξεις εκτός από το κούρεμα σου και τα κατάλληλα προϊόντα. Εστίασε κυρίως σε αυτά που δίνουν όγκο στη ρίζα και απογείωσε το hair look σου με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.