Η Elizabeth Moss, η βραβευμένη με ΕΜΥ και Χρυσές Σφαίρες αγαπημένη μας ηθοποιός επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη, με το Shining Girls, για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Η Moss καταφέρνει μέσα από τις ερμηνείες της, να ζωντανεύει τους ρόλους της, να τους οικειοποιείται και να τους ενσαρκώνει με ένα δικό της μοναδικό τρόπο. Από την June Osborne στο επικό Handmaid’ s Tale, έως την Claire Walsh στο Hell’s Kitchen και τη Σεσίλια στον Αόρατο Άνθρωπο, η Elizabeth καταφέρνει κάθε φορά να δίνει μια αυθεντική ερμηνεία στους ρόλους της.

O τρόπος που αντιμετωπίζει τις ηρωίδες που υποδύεται, δείχνουν μια πιο βαθιά κι ενδελεχή προσέγγιση. Γι΄ αυτό τον λόγο εξάλλου, καταφέρνει να μας γοητεύει με τη γενναιότητά της, να συγκινούμαστε με τον συναισθηματισμό της, αλλά και να τρομάζουμε με την άγρια ωμότητά της.

Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, το Shining Girls, βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Lauren Beukes, που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 29 Απριλίου.

Δεν φταίω εγώ γλυκιά μου. Εσύ φταις. Δεν έπρεπε να λάμπεις.

Η Moss υποδύεται μια δημοσιογράφο, την Kirby Mazrachi, η οποία προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μια τάξη μετά από μια βάναυση επίθεση, όταν έρχεται στα χέρια της μια υπόθεση επίθεσης, ακριβώς ίδια με τη δικιά της. Κι εκεί ξεκινάει η δράση. Μαζί με τον συνάδερφό της Dan Velazquez, ξεκινούν ένα ταξίδι στο χρόνο, με σκοπό να ανακαλύψουν την ταυτότητα του δράστη, τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος Jamie Bell.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apple TV (@appletv)

Η πλοκή σκοτεινή, σε κρατάει σε εγρήγορση, καθώς πραγματικά δεν ξέρεις τί είναι αλήθεια και τί ψέματα. Είναι το τραύμα της επίθεσης ακόμα νωπό, που κάνει την Kirby να νιώθει ότι ο δράστης την παρακολουθεί όλη της τη ζωή; Κι αν όντως συμβαίνει αυτό, πώς γίνεται να είναι παντού και πουθενά;

Μέσα από αυτή την αναζήτηση, η ηρωίδα κάνει μια βαθιά ανασκόπηση στον εαυτό της, κάνοντας flash back σε διάφορες εκδοχές του εαυτού της κι αναζητά απεγνωσμένα την αλήθεια, σε μια ιστορία λογικής και τρέλας, πραγματικότητας και παραισθήσεων.

Μοναδική η Moss σε τέτοιου είδους ρόλους, περιμένουμε ακόμα μια φορά να μας καθηλώσει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που ο Leonardo di Caprio, αποφάσισε να είναι ένας από τους παραγωγούς της σειράς.