Πολλά μπορούν να γίνουν όταν μία φάρσα στον χορό αποφοίτησης πάει στραβά. Μπορεί, ας πούμε, το “θύμα” να γίνει πληρωμένη δολοφόνος που αναζητά εκδίκηση. Όχι και το πιο συνηθισμένο σενάριο, αλλά αυτό της νέας ταινία με την Awkwafina και την Karen Gillian. Οι δυο τους κατάλαβαν ότι είναι εξαιρετική χημεία στην ταινία Jumanji: The Next Level, και είπαν να το εκμεταλλευτούν. Έτσι προέκυψε η δημιουργία της νέας ταινίας Shelly.

To Shelly, φέρνει κάτι από Barry του HBO, Mean Girls και Bodyguard

Δεν το λέμε εμείς, αλλά όλοι όσοι ενθουσιάστηκαν με τα νέα και έχουν απόλυτο δίκιο. Εμείς θα προσθέταμε και το Killing Eve. Η Awkwafina υποδύεται τη Shelly που κυριολεκτικά περνάει βασανιστικά στο Λύκειo εξαιτίας της Dianna Park. Εκείνη είναι η συμμαθήτρια της που προσπαθεί να της κάνει τη ζωή κόλαση με τελειωτικό “χτύπημα” αυτό στον χορό αποφοίτησης. Η Shelly τότε εγκαταλείπει την πόλη της και ακολουθεί το επάγγελμα της πληρωμένης δολοφόνου με όλον αυτό το θυμό που βράζει μέσα της.

Μέχρι που αναλαμβάνει μία νέα υπόθεση και καλείται να γυρίσει στο σπίτι της και να σκοτώσει την Dianna. Για εκείνη στην αρχή φαίνεται εύκολο λόγω της εκδίκησης που θέλει να πάρει. Σταδιακά όμως η Shelly και η Dianna γίνονται φίλες και η Shelly ανήκει επιτέλους στην “κουλ” παρέα που πάντα ήθελε. Το πρόβλημα είναι ότι έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια άλλη ομάδα δολοφόνων που έχουν πληρωθεί για να σκοτώσουν και τις δυο τους. Αλλά μην αγχώνεσαι, γιατί σε όλη αυτή την ιστορία είναι πάρα πολύ έντονο το κωμικό στοιχείο. Αυτό το black humour που λένε.

Η παραγωγή του Shelly αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, ώστε να μάθουμε και τα υπόλοιπα ονόματα του καστ

Όχι ότι μας νοιάζει και τόσο, εφόσον πρωταγωνίστριες είναι αυτές οι δύο. Συγκεκριμένα, η Awkwafina μετά την επιτυχία της με το Farewell δεν έχει εφησυχάσει καθόλου. Μπορεί το 2019 να ήταν όντως η χρονιά της, αναμένεται να δούμε όμως πολλές ακόμα αξιόλογες δουλειές της. Κι εννοείται πως μαζί τους σε όλο αυτό είναι η σκηνοθέτιδα Jude Weng που μεταξύ άλλων έχει δουλέψει με το A Good Place και το Unbreakable Kimmy Schmidt. Μας αρκούν αυτά προς το παρόν.

Featured Image: digitalspy.com