Ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και τα χρώματα στα νύχια από σκούρα γίνονται nude και πιο ανάλαφρα. Σ’ αυτή την αλλαγή θα ταιριάξει τέλεια η νέα τάση στα νύχια που ακούει στο όνομα ‘shell nails‘. Ίσως σου φέρει το μυαλό ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν.

Τα shell nails έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το Instagram και φέρνουν μια ’00s αίσθηση. Πρόκειται για σχέδια ή βερνίκια που έχουν ελαφριά σατινέ σύνθεση.

Στις αναρτήσεις που θα βρεις στο Instagram το περλέ βερνίκι έχει συνδυαστεί με pastel ή πιο φυσικές αποχρώσεις, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι τα νύχια έχουν περαστεί με highlighter. Αυτή η ψευδαίσθηση στο φως του ήλιου θα δημιουργεί μοναδικούς ιριδισμούς.

Η nail artist, Chelsea King επέλεξε τη νέα τάση που μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν, για να δημιουργήσει ένα μισοφέγγαρο στα νύχια της. Είναι μια ωραία ιδέα για να υιοθετήσεις στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ.

https://www.instagram.com/p/B-Pkx68Hdq9/?utm_source=ig_embed

Μια άλλη εκδοχή είναι αυτή της Melanie γνωστή στο Instagram ως @overglowedit, η οποία πρόσθεσε μικρά χρυσά αστεράκια στα νύχια της.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις αντίστοιχα νύχια στο σπίτι, μπορείς να βρεις περλέ βερνίκια στα καταστήματα ή να δημιουργήσεις μόνη σου μια απόχρωση. Πως θα το καταφέρεις; Επίλεξε ένα βερνίκι της αρεσκείας σου, βγάλε μια μικρή ποσότητα σε μια επιφάνεια ή σε ένα χαρτί και πρόσθεσε highlighter σε loose μορφή. Πάντα ανάλογα με το πόσο έντονο θέλεις το περλέ εφέ. Έπειτα, χρησιμοποίησε το όπως σε εμπνέει, στα νύχια σου.

featured image: Stylist